Fungerar Tivo utan kabel-TV?

Med kommersiella pauser som ökar i längd, även på premiumkanaler, har innovationer som TiVo och andra digitala videobandspelare sparat TV-tittare tid och frustration. Många kabel- och satellitleverantörer inkluderar en TiVo eller annan DVR om du köper deras tjänster. Som ett resultat har TiVo förknippats med att behöva ett kabelabonnemang för att kunna fungera korrekt. Så är inte fallet. Det finns dock andra krav, inklusive ett TiVo-prenumeration.

Fast telefon eller höghastighetsinternetanslutning

TiVo-prenumerationen du köper betalar för den uppdateringstjänst som företaget tillhandahåller. TiVo behöver veta vad TV-programmeringsguiden är varje dag så att den kan spela in de program du har programmerat att spela in. TiVo är programmerat att ringa upp tjänsten varje dag så att programmeringen alltid är korrekt, även om ett nätverk ändrar sitt sortiment ibland. Denna tjänst kräver att TiVo är ansluten till ditt hems fasta telefonlinje eller höghastighetsinternetanslutning. Telefonen eller Internet-linjen kommer dock inte att föra programmering via TiVo. Du behöver fortfarande någon form av TV-signal för att uppnå det.

Antenn

Även om TiVo kan fungera utan kabel-TV behöver den en signal som matas in i den för att kunna fungera ordentligt. Åtminstone behöver du en tv-antenn, antingen standarddefinition eller högupplöst. Genom att ansluta antennen till TiVo kan du programmera den för att spela in de program du vill titta kommersiellt, men den kommer att vara begränsad till de kanaler du kan ta emot via din antenn.

AT & T U-vers

AT&T är mest känt som ett telefonbolag. Men eftersom konkurrensen har ökat på marknaden har den expanderat till andra områden för masskommunikation. AT & T erbjuder tv-tjänst med verser. Tjänsten levereras till ditt hem på samma sätt som Internet (Internetprotokoll) och är utformad för att kräva att en standardmottagare (ungefär som en kabelbox) eller en DVR, som TiVo, ska visas. Från och med maj 2011 är U-verse inte tillgängligt i alla delar av USA och är endast tillgängligt i områden som har mycket hög digital hastighet för digitala abonnentlinjer.

FiOS

Trådlösa telefonföretag erbjuder buntar som inkluderar tv, precis som kabel- och satellitleverantörerna. Verizon erbjuder nu FiOS - ett allomfattande paket för dina internet-, tv- och telefontjänster. Verizon levererar TV-, internet- och telefontjänster via ett fiberoptiskt nätverk till en optisk nätverksterminal installerad i ditt hem. Terminalen delar upp signalerna och skickar TV-signalen via en typisk koaxial anslutning till din TV. Precis som U-vers kräver FiOS en mottagare för att signalen ska ses. DVR-apparater som TiVo är utformade för detta, vilket innebär att du inte behöver en digitalbox om du ansluter FiOS direkt till din TiVo. Fråga din Verizon-leverantör om FiOS är tillgängligt i ditt område. Undersök också erbjudanden från andra leverantörer av mobiltelefontjänster. De kan utöka sina tjänster till att omfatta TV- och internettjänster, om de inte redan gör det.