Hur man ändrar startsida i Microsoft Edge Browser

Som standard använder Microsoft Edge-webbläsare MSN som sin hemsida. Du kan dock ändra startsida i Microsoft Edge-webbläsaren till Google, Twitter, Facebook eller någon av dina favoritwebbplatser.

Byt hemsida i Microsoft Edge Browser

Om du har en favoritwebbplats och använder den mest av tiden är det vettigt att byta hemsida i Microsoft Edge-webbläsare till din favoritwebbplats.

Detta säkerställer att du automatiskt landar på din favoritwebbplats så snart du öppnar Microsoft Edge-webbläsaren på din dator, istället för att behöva nå din favoritwebbplats genom att skriva den fullständiga URL: en i sökfältet.

Genom att utvidga detta koncept kan du lägga till flera webbplatser i Microsoft Edge-webbläsaren och det öppnar automatiskt alla dina favoritwebbplatser för dig på olika flikar, varje gång du startar Edge-webbläsaren på din dator.

En annan fördel med att ställa in Microsoft Edge för att öppna din favoritwebbplats är att du kan börja arbeta så snart du öppnar webbläsaren på din dator, istället för att bli distraherad av clickbait-typrubriker på MSN.

Byt hemsida i Microsoft Edge Browser

Följ stegen nedan för att ändra startsida i Microsoft Edge-webbläsare på din Windows-dator.

1. Öppna webbläsaren Microsoft Edge på din dator.

2. Klicka sedan på ikonen med tre punkter längst upp till höger på skärmen och klicka sedan på alternativet Inställningar i rullgardinsmenyn.

3. Bläddra ner till inställningspanelen till avsnittet "Öppna Microsoft Edge med" och klicka på nedåtpilen bredvid startsidan (se bild nedan)

4. Klicka på alternativet En specifik sida eller sidor i listrutan (se bild nedan)

5. Ange nästa URL till din favoritwebbplats i inmatningsrutan som visas (se bild nedan)

6. Därefter kan du klicka på länken + Lägg till ny sida för att lägga till en andra webbplats i webbläsaren Microsoft Edge

7. På samma sätt kan du fortsätta lägga till fler webbplatser i Microsoft Edge-startlistan.

8. När du har lagt till alla dina favoritwebbplatser kan du stänga Inställningspanelen.

Dina inställningar för Microsoft Edge-webbläsare kommer att sparas, och du hittar Microsoft Edge-webbläsare som automatiskt öppnar alla dina favoritwebbplatser så snart du startar Microsoft Edge-webbläsare på din dator (se bild nedan)