Så här delar du kontakter från din iPhone med Garmin GPS

Du kan använda din iPhone för att överföra adressen till vilken kontakt som helst till din Bluetooth-aktiverade GPS från Garmin; på det här sättet behöver du inte skriva den här informationen manuellt varje gång du vill besöka någon. Garmin tillåter överföring av sådan information via Smartphone Link-applikationen, tillgänglig i App Store. När du har laddat ner appen måste du para ihop din iPhone med din GPS-enhet för att kunna dela information om dina kontakter.

Para ihop din Bluetooth-telefon med din GPS

Steg 1

Tryck på "Inställningar" från startskärmen på din iPhone. Välj "Bluetooth" och vrid Bluetooth-omkopplaren till På för att aktivera funktionen.

Steg 2

Tryck på "Verktyg" på din Garmin GPS, välj "Inställningar" och tryck sedan på "Bluetooth". Tryck på den blå rutan bredvid Bluetooth och välj "Enabled" för att aktivera Bluetooth på din GPS.

Steg 3

Tryck på "Ändra / lägg till" från Bluetooth-menyn på din GPS och välj "Sök efter enheter."

Välj din iPhone från listan över enheter som upptäcks av din GPS för att para ihop de två prylarna. Ange Bluetooth-lösenordet som visas på telefonens skärm om du uppmanas att göra det.

Överföra information till din GPS

Steg 1

Ladda ner och installera Garmin Smartphone Link-appen från App Store på din iPhone.

Steg 2

Starta Smartphone Link på din iPhone. Välj "Hitta kontakter" från huvudmenyn och skriv "OK" för att låta appen komma åt din kontaktlista.

Välj den kontakt vars adress du vill dela med din GPS. Tryck på "Skicka" under adressen för att skicka informationen via Bluetooth och tryck på "OK" på din GPS för att bekräfta överföringen.