Hur man lägger till människor på Facebook-sidor

Facebook är en webbplats för sociala nätverk som tillåter användare att skapa personliga konton med vilka de kan dela foton, nyheter och information med sitt personliga nätverk av vänner. Facebook tillåter också användare att skapa sidor för företag, offentliga personligheter, välgörenhetsorganisationer och andra offentliga enheter. Sidskaparens konto är som standard administratör, vilket ger sidskaparen möjlighet att redigera, lägga till och ta bort innehåll på sidan. Med Facebook kan du dock enkelt lägga till ett obegränsat antal personer som administratörer på din Facebook-sida.

Steg 1

Logga in på Facebook-kontot som administrerar din Facebook-sida.

Steg 2

Klicka på länken "Mer" under startskärmens instrumentpanel under alternativet "Appbegäranden", som ska visas i den vänstra kolumnen. Genom att göra detta rullas ytterligare menyalternativ ut.

Steg 3

Klicka på länken "Annonser och sidor" i den nyligen avslöjade menyn. Detta tar dig till din instrumentpanel för sidadministration. Du bör se en lista över alla sidor som du har administrativa rättigheter till. Om du inte ser din sidlista som standard klickar du på länken "Sidor" över toppmenyn för att visa dina sidor.

Steg 4

Klicka på länken "Redigera sida" under namnet på sidan där du vill lägga till en ny administratör.

Steg 5

Klicka på "Hantera administratörer" i den vänstra kolumnen på sidredigeringspanelen.

Steg 6

Skriv namnet på varje person som du vill lägga till som administratör på din Facebook-sida. Om dessa personer finns på din vänlista fylls deras namn automatiskt. Om de inte finns på Facebook måste de skapa ett Facebook-konto innan de kan bli administratörer av en Facebook-sida. Lägg till en administratör och bjud samtidigt personen att gå med på Facebook genom att skriva individens e-postadress i det tomma fältet.

Klicka på den blå knappen "Spara ändringar" för att spara de nya administratörsinställningarna.