Hur man tar emot en check från PayPal

PayPal tillåter användare att snabbt skicka och ta emot pengar för både personliga och affärstransaktioner med mer än 117 miljoner PayPal-konton över hela världen. Oavsett om det sker från en försäljning eller en personlig överföring av pengar kan du ta ut pengar från ditt PayPal-konto via en banköverföring, via ett PayPal-betalkort eller genom att begära en check. Att ta ut en check från PayPal kräver att du skickar igenom begäran och sedan tar ut checken precis som du skulle göra med någon annan.

Steg 1

Logga in på PayPal och placera markören över "Uttag" på översiktsmenyn högst upp på ditt PayPal-kontosida. Välj "Begär en check."

Steg 2

Skriv in hur mycket du vill ta ut i fältet Belopp och välj lämplig adress i rullgardinsmenyn för att PayPal ska skicka checken.

Steg 3

Godkänn checken när du får den och ta den till din bank. Presentera den för en teller och be om kontanter.

Ta checken till banken som utfärdade checken eller en alternativ check-cashing agent om du inte har ett bankkonto. Dessa platser inkluderar livsmedelsbutiker, lågprisbutiker eller kassakontor. Godkänn kontrollen och presentera nödvändig stödinformation som krävs, till exempel ett bild-ID.