Hur man hittar vem en e-postadress är registrerad på

Vissa e-postadresser är lätta att spåra - när en avsändare inkluderar sitt för- och efternamn i sin e-post är det enkelt att veta vem han är. När ett användarnamn är ungefär som "Sportsfan183" är det dock inte lätt att berätta vem som skickade e-postmeddelandet. Det finns några sätt att försöka ta reda på vem e-postadressen tillhör, men ingen av dem är idiotsäker.

Steg 1

Logga in på Facebook, Twitter, LinkedIn eller en annan social nätverkssajt. Använd sökfunktionen för att leta efter både den fullständiga e-postadressen inklusive @ -symbolen och användarnamnet utan @ -symbolen. Personen kan ha e-postmeddelandet länkat till en personlig webbsida.

Steg 2

Sök i ditt e-postkonto efter e-post från samma adress. Ett tidigare e-postmeddelande kan innehålla en signatur eller en aning om vem mottagaren är.

Steg 3

Kontrollera e-postrubrikerna som medföljde meddelandet. De kan visa varifrån e-postmeddelandet skickades. Att veta avsändarens plats kan hjälpa dig att veta vem som skickar e-postmeddelandet.

Klicka på "Svara" och skicka tillbaka ett meddelande och fråga vem avsändaren är. När allt annat misslyckas kan direktfråga ge resultat. Om du tror att du ska veta vem avsändaren var, förklara bara att du inte känner igen e-postadressen och ville få bekräftelse på vem avsändaren är.