Hur man får en mobiltelefon listad på de vita sidorna

Oftare använder människor sina mobiltelefoner istället för traditionella hemtelefoner. Listor över vita sidor inkluderar inte mobiltelefonnummer. Om du behöver ditt nummer av personliga eller professionella skäl har du flera alternativ för att få det inkluderat i en katalog. När du har begärt att ditt cellnummer ska läggas till i katalogen kan det ta upp till en vecka innan det registreras i katalogerna.

Steg 1

Skapa en lista för din mobiltelefon genom List Yourself! genom att fylla i lämpliga fält och klicka på "Lägg till lista" (se Resurser). Om du gör det läggs ditt mobilnummer till i listorna som används av nationella katalogassistansföretag.

Steg 2

Lägg till ditt mobilnummer i katalogen för vita sidor på SuperPages genom att fylla i lämpliga fält och klicka på "Lägg till lista" (se Resurser). Efter att ha skickat in din lista kan det ta upp till fem dagar innan den ingår i katalogen.

Kontakta din lokala telefonleverantör och fråga om hur du lägger till ditt nummer i katalogen. Företaget kan ta ut en avgift eller kräva att du köper ett vidarekopplingsnummer för att ingå i katalogen.