Hur man får bilder från ett mobiltelefon-SIM-kort

SIM-kort (Subscriber Identity Module) hade tidigare ett mycket litet lagringsutrymme som endast kan innehålla telefonkontakter och konfigurationsinformation för telefonnätverket. Nu finns det SIM-kort som har ett mycket större lagringsutrymme som kan användas för att lagra bilder och andra filer som kräver större mängder utrymme. Du kan överföra bilder från ett SIM-kort med samma metod som du använder när du kopierar bilder från ett SD-kort (Secure Digital) från en kamera.

Steg 1

Sätt i SIM-kortet i USB-SIM-kortadaptern. Anslut adaptern till en öppen USB-port på datorn.

Steg 2

Klicka på "Start" -knappen och klicka på "Dator". Dubbelklicka på SIM-kortikonen från listan över lagrade enheter som visas. Bläddra bland mapparna som visas för att hitta den mapp som innehåller bilder.

Steg 3

Tryck på "CTRL" och "A" samtidigt för att välja alla bilder i en mapp. Tryck på tangenterna "CTRL" och "C" samtidigt för att kopiera alla valda bilder.

Steg 4

Navigera till en katalog på datorn där du vill spara bilderna. Tryck på "CTRL" och "V" samtidigt för att kopiera alla bilder till katalogen.

Navigera tillbaka till katalogen på SIM-kortet där originalen på de kopierade bilderna är lagrade. Tryck på "CTRL" och "A" samtidigt för att välja alla bilder igen. Tryck på "DEL" för att radera de valda bilderna för att rensa plats för fler bilder.