Hur man konverterar en EXE till en SWF på en Mac

Adobe Flash är ett av de mest populära professionella verktygen som används för att skapa uttrycksfullt interaktivt innehåll för allt från webbplatser till spel. "SWF" -filen är huvudformatet som används av Adobe Flash och innehåller multimedia- och vektorgrafik samt ActionScript-kod. Flash "EXE" -filer skapas från Flash SWF-filer. Om du av misstag tar bort den ursprungliga SWF-filen och vill ändra Flash-programmet på en Mac-maskin måste du extrahera SWF-filen från EXE-filen. Med andra ord behöver du ett verktyg som kan konvertera en EXE-fil till en SWF-fil på en Mac-dator.

Steg 1

Öppna din favoritwebbläsare och skriv "swf-decompiler.com/" i adressrutan. Tryck på "Enter" för att navigera till webbplatsen.

Steg 2

Klicka på fliken "För Mac" och klicka på den blå "Ladda ner nu" -knappen. Spara swfdec-mac.dmg på hårddisken.

Steg 3

Dubbelklicka på ".dmg" -filen för att installera omvandlaren. En ny ikon med ett namn som liknar ".dmg" -filen visas på skrivbordet.

Steg 4

Dubbelklicka på ikonen på skrivbordet för att starta verktyget. Klicka på knappen "EXE till SWF Extractor" högst upp i fönstret. Ett dialogfönster dyker upp.

Steg 5

Klicka på knappen "Importera en exe-fil" och använd den resulterande filbläddraren för att markera EXE-filen. Klicka på "OK" för att importera filen till omvandlaren. Sätt en bock i rutan bredvid varje SWF-fil i den vänstra rutan. Om din EXE-fil har sammanställts från flera SWF-filer måste du välja alla.

Steg 6

Välj en plats för att spara den framtida SWF-filen i avsnittet "Spara till". Klicka på "Extrahera" -knappen för att börja konvertera EXE-filen till en SWF-fil.

Vänta tills verktyget har slutfört konverteringen av EXE-filen och stäng den. Använd Macs filbläddrare för att navigera till den nya SWF-filen. Det kommer att vara fullt fungerande och du kommer att kunna öppna det i Adobe Flash.