Hur man döljer en TV med en tvåvägsspegel

Ett av de mer imponerande sätten att dölja en TV är att dölja den bakom en funktionell spegel som visar en tv-bild på ytan. Hemligheten är en tvåvägsspegel, som tillåter visning genom ena sidan, samtidigt som den fungerar som en normal spegel på den andra. En tvåvägsspegel saknar en ogenomskinlig baksida, så det enda som hindrar dig från att se igenom det är din egen reflektion; när ljuskällan på motsatt sida är starkare än det reflekterade ljuset, visar den genom den speglade sidan. Som ett resultat är det relativt enkelt att skapa ett spegelskydd för en TV - allt du behöver göra är att hänga en tvåvägsspegel framför en TV och slå på den. Den utmanande delen är att skapa en hörn i väggen för att fördjupa TV: n.

Steg 1

Mät din platt-TV med ett måttband, lägg till två tum till den vertikala figuren och en tum till det horisontella numret. Din tvåvägsspegel ska vara minst lika stor som de justerade måtten.

Steg 2

Rita en fyrkant på väggen med de justerade måtten. Bekräfta att TV: n kommer att vara på en höjd som möjliggör bekväm visning och kontrollera att torget är rakt med en nivå.

Steg 3

Kör in en stor skruv i väggen i mitten av torget med en stjärnskruvmejsel. Sluta vrida skruven när den är ungefär halvvägs in.

Steg 4

Klipp längs pennkonturen med en nyckelhålsåg. När du stöter på en tapp, försök inte att såga igenom den - justera bara sågdjupet för att komma igenom gipsväggen. När du har sågat längs hela linjen tar du bort gipsskivan genom att ta tag i skruven och dra den mot dig. Ta bort isoleringen och eventuellt skräp från hålet.

Steg 5

Vik in ungefär två tum av änden på en bågfil med kanal eller tejp. Skjut den synliga änden av bladet bakom den exponerade tappen nära hålets topp och håll den tejpade änden såg nedåt för att frigöra tappen från eventuella gipsskruvar som kan fästa den på den bakre wallboard.

Steg 6

Såg genom tappen med en handsåg, gör två snitt - en spola med toppen av hålet och den andra spola med botten. Ta bort tappen.

Steg 7

Nå inuti öppningen och mät avståndet mellan väggbultarna på motsatta sidor om den du skär. Mät och klipp en 1-av-4 till den längden.

Steg 8

Placera 1-by-4 på en plan yta med en av dess 4-tums sidor uppåt. Skruva in ett L-fäste i toppen i vardera änden så att fästet till vänster bildar ett "L" och fästet till höger bildar ett bakåt "L." Applicera konstruktionslim längs brädans baksida och i dess ändar. Lägg sedan en kladd lim ovanpå snittet 2-av-4 längst ner på öppningen.

Steg 9

Placera 1-by-4 i öppningen så att den ligger tvärs över den avskurna väggbulten och dess ändar stöts upp mot de motstående hela väggbultarna. Använd tryck för att se till att brädans baksida kommer i kontakt med wallboard, hammar en spik genom dess topp och i skäret 2-av-4 för att säkra det. Använd en nivå för att bekräfta att 1-by-4 är rak och säkra fästena på väggbultarna med skruvar och en stjärnskruvmejsel. Detta fungerar som en hylla för din TV.

Steg 10

Bestäm vilken sida av skäret 2-by-4 som är närmast närmaste eluttag och borr ett hål genom toppen av 1-by-4 med hjälp av en borr. Borrkronan ska vara tillräckligt stor för att göra ett hål som rymmer TV: ns nätsladd. Markera en plats på väggen ungefär en tum ovanför golvbrädan, direkt under hålet du borrade. Borra genom gipsväggen på märket.

Steg 11

Mata fisktejpen genom det övre hålet, håll spolen mot fisktejpens kurvor nedåt och mot dig. Fortsätt mata in den i väggen tills dess spets sticker ut från det nedre hålet. Ta bort nätsladden från TV: n och fäst änden som du tog bort på änden av fisktejpen med tejp. Dra fisktejpen upp och ut ur det övre hålet tills sladden visas.

Steg 12

Sätt din platt-TV på den infällda hyllan och sätt tillbaka strömsladden. Häng en handduk eller en stor bit tyg över skärmen för att förhindra att den skadas när du hänger spegeln.

Steg 13

Mät din tvåvägsspegel och markera väggen lätt för att återspegla dess mått. Placera markeringarna så att den infällda TV: n är centrerad.

Steg 14

Häng spegeln över öppningen. Typ av spegel, dess vikt och om den är inramad avgör vilken typ av hängningsmetod du använder. Följ tillverkarens anvisningar för att se till att spegeln är fäst vid väggen. Glöm inte att ta bort trasan från TV: n innan du fäster spegeln helt på väggen.

Anslut TV: ns nätsladd till ett uttag, tryck på strömbrytaren på TV: ns fjärrkontroll så blir din spegel en TV-skärm.