Så här ställer du in en låt som ringsignal på en iPhone

IPhone är en multimediaenhet som erbjuder funktioner som en musikspelare, internetanslutning, pekskärmsanvändargränssnitt och multimediaappar. En trevlig personlig touch som du kan lägga till din iPhone är att ställa in en låt som du gillar som ringsignal för inkommande telefonsamtal. Du kan göra detta via iTunes-applikationen och välja var du vill att din anpassade ringsignal ska börja och sluta.

Steg 1

Starta programmet "iTunes" på din dator. Välj en låt från musikbiblioteket som du vill ställa in som ringsignal på din iPhone.

Steg 2

Högerklicka på låten. Klicka på "Hämta info" och sedan på "Alternativ". Du kommer att se rutor märkta "Starttid" och "Stopptid". Mata in start- och stopptiderna som du vill klippa från låten i motsvarande rutor.

Steg 3

Högerklicka på den låt du har valt och klicka sedan på "Skapa AAC-version." Detta skapar en förkortad version av låten med de start- och stopptider du har angett.

Steg 4

Högerklicka på AAC-versionen som du just skapade och klicka på "Visa i Windows Explorer". Navigera tillbaka till iTunes och klicka på "Ta bort" för att ta bort AAC-versionen av låten i iTunes. Klicka på "Behåll fil" och spara den på datorns hårddisk.

Steg 5

Klicka på filen och ändra dess tillägg från ".m4a" till ".m4r." Klicka på "Ja" när du uppmanas att spara ändringen. Dubbelklicka på musikfilen och spara den på iTunes.

Anslut iPhone till din dator med USB-kabeln och välj "Sync" i iTunes-applikationen för att ladda ner ringsignalen. Tryck på menyn "Inställningar". Tryck på "Ljud" och sedan på "Ringsignaler". Bläddra igenom listan för att hitta ringsignalen som du just sparade och tryck på den för att använda den som din standard ringsignal.