Hur man ställer in en säkerhets-DVR för fjärranslutning av Internet

Digitala videobandspelare som används för säkerhetsapplikationer kan nätverksanslutas för fjärranslutning av Internet. Detta gör att videobilderna som fångas genom rörelsekännande kameror kan ses via vilken webbläsare som helst, 3G eller fast internet är tillgängligt --- inklusive mobiltelefon- eller surfplattans webbapplikationer. Nätverk möjliggör också att meddelandevarningar och video skickas via e-post, vilket meddelar fastighetsägaren om ett potentiellt intrång. Att ställa in DVR för fjärrvisning innebär att vissa nätverkskonfigurationsinställningar ändras.

Steg 1

Anslut en nätverks-Ethernet-kabel mellan DVR och routern som du använder för att ansluta till internet på platsen. Öppna sedan routerns gränssnitt genom att ange routerns IP-adress i en webbläsare. Varje routertillverkare är olika, så du måste hänvisa till tillverkarens dokumentation. Ange sedan användar-ID och lösenord.

Steg 2

Skapa en statisk IP-adress för DVR genom att följa routertillverkarens instruktioner. Anteckna adressen och spara inställningarna. Skriv "ipconfig" från kommandot "cmd" på en dator som är ansluten till nätverket. Skriv ner routerns inställningar som kommer att visas. I synnerhet är du intresserad av gateway och subnet mask.

Steg 3

Öppna inställningsmenyn på DVR genom att trycka på knappen "Meny" eller "Inställning" eller liknande och bläddra igenom till "Nätverksinställningar" -området. Välj "Statisk" som typ av nätverksinstallation. Ange den statiska IP-adressen du skapade och gateway och nätmask från föregående steg. Spara inställningarna.

Steg 4

Anteckna "Port Forwarding" -portarna som DVR är inställd på. De kommer att vara i samma inställnings- eller menyområde och kan vara "90" och "9000", som ett exempel.

Öppna routern igen och ställ in den statiska IP-adressen som du har ställt in för DVR till "Port Forwarding" -portarna som DVR behöver - från föregående steg. Routerdokumentationen hjälper dig. Således, när DVR har en IP-adress och routern vet vad det är och vilka portar som ska användas, kommer DVR att ställas in för fjärrvisning.