Så här synkroniserar du iPhone-kontakter till en iMac

Apple har utformat iPhone för att fungera nästan sömlöst med Apple-datorer, inklusive iMac-stationära system, i en enhetlig datormiljö. En iMac innehåller all programvara du behöver för att synkronisera och interagera med dina kontakter, kalendrar och bokmärken från din iPhone. För att synkronisera kontakter från din iPhone till din iMac ställer du först in iTunes för att synkronisera dina telefonkontakter med Apples adressboksprogram. Varje gång du synkroniserar din iPhone med din iMac, synkroniseras dina kontakter under processen.

Starta iTunes-programmet på din iMac och anslut din iPhone med USB-kabeln. Alla iMac-enheter levereras med iTunes förinstallerat.

Lyssna efter ett pip från din iPhone och leta sedan efter iTunes i den vänstra kolumnen på iTunes under avsnittet "Enheter". Klicka på namnet på din iPhone så visas en allmän sammanfattningsskärm för enheten.

Välj fliken "Info" högst upp i iTunes och markera sedan kryssrutan bredvid "Synkronisera kontakter" på toppen.

Tryck på knappen "Apply" längst ned till höger på iTunes för att synkronisera din iPhone med din iMac.

Öppna adressboken på din iMac för att verifiera att kontakterna har synkroniserats från din iPhone. Det enklaste sättet är att klicka på Spotlight-ikonen längst upp till höger på skärmen. det ser ut som ett förstoringsglas. Skriv ordet "adress" i fältet och välj det översta objektet i avsnittet "Applikationer".

Objekt du behöver

  • USB-kabel för iPhone

  • iTunes