Hur man uppgraderar Wii-webbläsaren

Wii-webbläsaren är en av olika interaktiva kanaler tillgängliga för Nintendos konsol. Med hjälp av din Wii-fjärrkontroll kan användarna utföra vanliga surfaktiviteter. Från och med september 2009 stöder den senaste versionen av Wii Browser (v9.30) en mängd olika USB-tangentbord för att maximera din surfupplevelse ytterligare. Internetkanalen kostade tidigare 500 Wii-poäng att ladda ner men är nu gratis. Uppgradering av webbläsaren är vanligtvis en effektiv process via Internet.

Steg 1

Kontrollera att din befintliga Internet-kanal innehåller den senaste versionen, om tillämpligt.

Steg 2

Klicka på "Internet Channel" följt av "Start".

Steg 3

Klicka på ikonen "Hem" i webbläsarens huvudgränssnitt och klicka sedan på "Opera Powered" där den aktuella versionen visas. Om din befintliga webbläsare är föråldrad, fortsätt att ladda ner den senaste versionen.

Steg 4

Klicka på "Wii Shop Channel" från konsolens huvudmeny. Klicka på "Starta shopping" och låt kanalen ansluta till de viktigaste Nintendo-servrarna.

Välj alternativet "Wii Channels". Klicka på "Internet Channel" följt av "Yes" vid nästa bekräftelseskärm. Låt nedladdningen ske. När det är klart kommer du automatiskt tillbaka till Wii-systemmenyn.