Vilka mobiltelefonföretag erbjuder service på Hawaii?

Även om Hawaii kan vara åtskilt från det kontinentala USA, delar det fortfarande samma teknik, lyx och boende som de flesta stater på fastlandet. Flera mobiltelefonföretag tillhandahåller tjänster till Hawaiiöarna och utfärdar inga extra avgifter eller roamingavgifter för att använda din cell på öarna. Nationella transportföretag som Sprint, AT&T, T-Mobile och Verizon ger alla Hawaiis invånare och besökare celltjänst och mottagning.

AT&T

AT&T, tidigare Cingular Wireless, erbjuder mobiltelefontjänst till Hawaii och erbjuder åtminstone delvis cellmottagning på alla statens huvudöar. AT&T erbjuder 3G - den snabba, trådlösa bredbandsdatatjänsten - till Hawaii, Honolulu, Kauai och Maui. Planer för AT & T-tjänster på Hawaii börjar runt $ 39 och kommer att ge hawaiier röst- och datatjänster från och med juni 2011. Tjänsten är också tillgänglig för AT & T: s pay-as-you-go-telefonservice, GoPhone.

Sprinta

Sprint, ägaren av tidigare tjänsteleverantör Nextel, erbjuder mobiltelefon- och datatjänster på Hawaii. Sprint erbjuder standard röst- och datatjänster, samtidigt som de tillhandahåller 3G- och 4G-täckning i statens mer storstadsområden, som Honolulu och Lanai City. Den enskilda celltjänsten från Sprint kostar omkring $ 29 för nybörjare från och med juni 2011. Sedan förvärvet av Nextel har Sprint tillhandahållit en push-to-talk-funktion på vissa modeller av telefoner. Denna push-to-talk-tjänst är tillgänglig i storstadsområden där 3G- och 4G-datatjänster också finns tillgängliga.

T-Mobile

T-Mobile, tidigare VoiceStream Wireless, erbjuder både röst- och datatjänster på Hawaii. T-Mobile har erbjudit mobiltjänster på Hawaii sedan 2001. Du kan få 3G- och 4G-tjänster i storstadsregioner, med 4G-tjänster begränsade till tunnelbanområdet Honolulu. Tjänstplaner från T-Mobile - som du kan köpa från en av T-Mobiles 60 Hawaii-baserade detaljhandelsplatser - börjar runt $ 39 från och med juni 2011.

Verizon

Verizon Wireless är den största mobiltelefonleverantören i USA och erbjuder service till över 104 miljoner människor. Verizon Wireless erbjuder röst-, data- och 3G-tjänster till de hawaiiska öarna samt 4G LTE-tjänster till tunnelbanområdet Honolulu. Verizons 3G-bredbandsprodukter och -tjänster, som inkluderar dess egna VZ Navigator- och V Cast-tjänster, erbjuds på alla huvudöarna. Enskilda celltjänstplaner från Verizon börjar runt $ 39 i Honolulu från och med juni 2011.