Kan du få Anime på en Kindle?

Anime är tillgängligt för Kindle-enheter via en mängd olika källor. Du behöver en Kindle Fire-surfplatta för att kunna titta på anime direkt, oavsett om det är via appar, webbplatser eller Amazons egna videotjänster. Amazon har lagt till många mangaböcker i sin serie serier och grafiska romaner för Kindle e-böcker så att du kan läsa historier om dina favoritanime-karaktärer.

Amazon Instant och Prime

Amazon erbjuder en mängd olika anime-titlar på sina egna videotjänster, Amazon Instant Video och Amazon Prime. Amazons pay-per-view-tjänst, kallad Amazon Instant Video, erbjuder mer än 800 filmer och tv-serier från anime som kan nås på Kindle Fire-surfplattor via fliken Video på enheten. Amazon Prime, en månatlig prenumerationstjänst som erbjuder videor samt förbättrade leveransalternativ för Amazon-inköp, inkluderar tillgång till 69 animefilmer och TV-serier från och med publiceringstidpunkten.

Webbplatsåtkomst

Amazons Kindle Fire-surfplattor har möjlighet att spela webbvideor, vilket innebär att anime-webbplatser som Crunchyroll, GoGoAnime och AnimeStatic fungerar på din surfplatta (länkar i resurser). Adobe slutade stödja en Flash-spelare för Android-enheter, inklusive Kindle Fire-linjen, så att din enhet inte stöder webbplatser som använder en Flash-spelare. En del har dock lagt till HTML5-videospelare som fungerar med din enhet, men du kan behöva aktivera det via webbplatsens alternativ.

Anime-appar

Du kan komma åt innehåll från de flesta stora anime-märkena via appar som finns tillgängliga på din Kindle-enhet. Appar kommer från vissa innehållsägare, till exempel Sony på Crackle-appen, samt tjänster från tredje part som Crunchyroll, Anime Watcher och Anime TV. Många erbjuder gratis tillgång till anime online medan andra låter dig lagra avsnitt eller filmer på din enhet.

Manga Böcker

Om du använder en Kindle eller Kindle Paperwhite måste du läsa om dina favoritanime-karaktärer i de mer än 3 500 mangaböcker som finns tillgängliga från Amazon. Dessa enheter erbjuder begränsad appåtkomst och kan inte spela webbvideor inbyggt. Amazon driver en Manga-sektion i sin Kindle eBooks-butik; Du kanske måste först trycka på rubriken "Serier och grafiska romaner" för att se underrubriken "Manga".