Cricket vs. Verizon Service

Att förstå kostnaden samt typer av planer och datatillägg som erbjuds av Cricket och Verizon kan hjälpa dig att välja rätt mobiltjänstleverantör. Både Cricket och Verizon är populära val för trådlös telefon och bredbandstjänst. Medan Cricket är känt för prisvärdhet och fast avgift, har Verizon ett rykte om tillförlitlighet och tillgänglighet som vi granskar här.

Planer

Cricket erbjuder en grundläggande obegränsad prat- och sms-plan samt ett antal uppgraderade planer som inkluderar flera alternativ för datatillägg. Det billigaste av dessa planer inkluderar 1 GB datatillägg, medan andra erbjudna planer har 4 GB eller 8 GB ersättning. Det finns två obegränsade dataplaner där den ena har en hastighetsbegränsning på 3 Mbps och den andra med obegränsad höghastighetsdata. Alla planer med data inkluderar också obegränsat samtal och sms. Cricket erbjuder en mängd Android-enheter som är kompatibla med dessa planer samt Apple iPhone-modeller. Cricket har också ett alternativ med din egen enhet som låter dig växla från din tidigare leverantör till Cricket. På alla Crickets planer kan roamingavgifter tillkomma om du ringer eller skickar text utanför deras täckningsområde.

Alla Verizons trådlösa planer inkluderar data samt obegränsat samtal och text. De erbjuder billigare planer med datatillägg på 2 GB, 4 GB eller 8 GB med möjlighet att betala för obegränsade dataplaner per linje. Verizons planer gör att du kan använda din enhet som en mobil hotspot, medan Crickets planer inte gör det.

Kontrakt

Cricket kräver inte ett serviceavtal och du kan avbryta tjänsten när som helst utan extra avgifter. Cricket tar inte heller ut någon aktiveringsavgift. Verizon kräver antingen ett månad till månad eller ett minimum tvåårigt kontrakt per rad. Varje linje medför en aktiveringsavgift som diskonteras för ytterligare telefoner i sina familjeplanlinjer. Kunder som avslutar kontrakt tidigt debiteras betydande avgifter.

Rapportering

Verizons rikstäckande samtals- och texttäckning omfattar omfattande täckning i östra, södra, mellanvästra och västkustregionerna. Utan inhemska roamingavgifter kan kunder ringa och ta emot samtal och textmeddelanden från en Verizon-telefon nästan var som helst i USA. Crickets täckning är mindre omfattande, med deras obegränsade täckningskarta som visar luckor i varje stat och hela stater utan täckning. Crickets roamingfunktioner utökar täckningen något längre när de använder AT & T-nätverket, men med extra avgifter. Att använda din Cricket-enhet utanför deras obegränsade täckningsområde kan äta på eventuella besparingar som du upplever vid registrering.

Bredband

Verizon och Cricket erbjuder båda mobila bredbandsplaner. Crickets planer sträcker sig från 1 till 12 gigabyte användning varje månad. Crickets bredbandsnätverkstäckning är ännu sparsammare än dess samtals- och texttäckning, och utelämnar större delen av västra USA. Verizons 4G LTE mobila bredbandsnät täcker majoriteten av U. S. Deras 4G LTE-paket sträcker sig från 1 till 40 gigabyte med bandbreddsanvändning. De erbjuder också en obegränsad plan som tillåter obegränsad användning av deras nätverk med en avmattning av datahastigheten efter 22 GB användning. Andra planer och priser varierar beroende på typ av nätverk och enhet.