Hur man loopar YouTube-videor på Android-telefon eller surfplatta

Det finns ingen inbyggd eller inbyggd metod för att spela YouTube-videor upprepade gånger eller i en slinga på din Android-telefon eller surfplatta. Därför tillhandahåller vi nedan några alternativa metoder för att slinga YouTube-videor på Android-telefon.

Slinga YouTube-videor på Android-telefon eller surfplatta

Att spela YouTube-videor i en slinga på alla bärbara eller stationära datorer är enkelt. Allt som krävs är att helt enkelt högerklicka på videon och sedan välja Loop-alternativet i snabbmenyn.

Men det finns verkligen inget sätt att högerklicka på en video på din Android-telefon, vilket effektivt innebär att du inte kommer att kunna komma åt högerklick-menyn med Loop-alternativet på din Android-telefon.

Lyckligtvis kan du loopa YouTube-videor på Android-telefon eller surfplatta med någon av följande alternativa metoder.

  1. Slinga YouTube-videor på Android-telefon med Chrome Browser
  2. Slinga YouTube-videor på Android-telefon genom att skapa en spellista
  3. Slinga videor på Android-telefon med appen "Lyssna på upprepa"

Slinga YouTube-videor på Android-telefon med Chrome Browser

Det enklaste sättet att slinga YouTube-videor på en Android-telefon är genom att öppna YouTube-videon i Chrome-webbläsaren.

1. Öppna webbläsaren Chrome på din Android-telefon.

2. Använd Chrome Browser, gå till youtube.com och börja spela YouTube-videon som du vill Loop.

3. När videon är öppen klickar du på menyikonen med 3 punkter från skärmens övre högra hörn och klickar sedan på alternativet Begär skrivbordsplats i rullgardinsmenyn (se bild nedan)

4. När sidan laddats om på skrivbordsläget på din telefon börjar du spela upp videon.

5. Tryck sedan länge på videon för att starta menyn Videoalternativ och tryck sedan på alternativet Loop (se bild nedan)

Detta kommer att göra videospelningen i en loop, så att du kan se samma video om och om igen.

Slinga YouTube-videor på Android-telefon genom att skapa en spellista

Ett annat sätt att loopa YouTube-videor på Android Phone är genom att skapa en spellista, som innehåller videon som du vill spela i en slinga på din Android-telefon.

1. Öppna YouTube-appen på din Android-telefon och sök sedan efter den video du vill koppla in.

2. Klicka sedan på 3-punktsikonen bredvid videon och klicka sedan på alternativet Lägg till i spellista i bildmenyn som visas.

Obs! Du kan nu bli ombedd att logga in på ditt Google-konto

3. Klicka sedan på alternativet Skapa ny spellista (se bild nedan)

4. På nästa skärm anger du ett namn för spellistan och väljer om du vill göra spellistan offentlig eller privat. Klicka på Klar för att spara din spellista.

5. När du har skapat spellistan, gå tillbaka till startsidan för YouTube-appen och knacka sedan på Bibliotek-ikonen längst ner till höger på skärmen (se bild nedan)

6. På nästa skärm klickar du på spellistan som du just har skapat och börja spela spellistan på nästa skärm.

7. När din spellista börjar spela, tryck på nedåtpilen (1) bredvid din spellistans namn och tryck sedan på Loop-knappen (2).

Nu kommer din valda YouTube-video att fortsätta spela i en slinga på din Android-telefon eller surfplatta och spela om och om igen tills du väljer att stoppa videon eller avsluta YouTube-appen.

Slinga videor på Android-telefon med appen "Lyssna på upprepning"

Du kan också använda appar för att slinga videor på din Android-telefon eller surfplatta. I det här fallet kommer vi att använda en app som heter "Lyssna på upprepa" för att spela upp videor i Loop på din Android-telefon.

1. Öppna Google Play Store på din Android-telefon och ladda ner appen Lyssna på upprepa.

2. Öppna appen när den har laddats ner.

3. När appen öppnas, klicka på sökikonen och sök sedan efter videon som du ville spela i en slinga på din Android-telefon.

4. I listan över sökresultat klickar du helt enkelt på videon som du ville spela i en Loop så kommer den att börja spela om och om igen tills du stänger appen eller spelar en annan låt.