Hur man avinstallerar Netgear Wireless Router

Den första installationen av din Netgear trådlösa router bestod av en hårdvara och ett valfritt programelement. För att helt avinstallera din trådlösa Netgear-router måste du ta bort båda dessa. För att ta bort hårdvaran, gå förbi den fysiska routern så att din dator ansluts direkt till internetleverantörens modem. Windows 7: s program och funktioner kan ta bort Netgear-programvaran. Denna programvara krävs dock inte för korrekt routerinstallation eller installation, så den här programvaran kanske inte har installerats och därför behöver den inte tas bort.

Hårdvara

Steg 1

Koppla bort Ethernet-kabeln från den isolerade porten på baksidan av din Netgear trådlösa router. Denna port är vanligtvis färgad gul eller skiljer sig från de fyra numrerade portarna som används för kabelanslutningar. Om någon dator gör en kabelanslutning till routern via en av dessa portar, kopplar du bort Ethernet-kablarna mellan routern och varje dator.

Steg 2

Anslut Ethernet-kabeln från modemet direkt till Ethernet-porten på din dator för att behålla internetanslutning på den enskilda datorn.

Koppla bort den trådlösa Netgear-routern från vägguttaget för att slutföra avinstallationen av maskinvaran.

programvara

Steg 1

Klicka på "Start | Kontrollpanelen | Program | Program och funktioner."

Steg 2

Klicka på programvaran "Netgear" i listan över installerade program. Om du inte hittar den här programvaran i listan kanske den inte har installerats initialt.

Klicka på "Avinstallera" från det översta verktygsfältet och klicka på "Ja" i bekräftelsedialogen för att avinstallera Netgear-programvaran.