Hur man ansluter till min Canon MX880-skrivare trådlöst

Du kan skriva ut dina dokument med hjälp av Canon MX880-serien med en trådbunden anslutning eller en trådlös anslutning, men du kan inte skriva ut med båda anslutningarna samtidigt. För att kunna skriva ut trådlöst behöver du ett trådlöst nätverk eftersom direkta ad hoc-anslutningar inte stöds. Det trådlösa nätverket måste konfigureras och datorn måste vara ansluten till nätverket innan du försöker ansluta till skrivaren.

Installera skrivaren

Steg 1

Tryck på "Inställning" -knappen på skrivaren och använd piltangenterna "Vänster" och "Höger" för att markera "Trådlöst LAN-inställning." Tryck på "OK".

Steg 2

Markera "Ja" och tryck på "OK" för att aktivera funktionen för trådlöst LAN. Wi-Fi-lysdioden blir blå när det trådlösa nätverket är aktiverat.

Steg 3

Markera "Enkel installation" och tryck på "OK". Välj namnet på ditt trådlösa nätverk och tryck på "OK".

Steg 4

Tryck på "OK" för att gå till redigeringsläge, ange lösenordet för den trådlösa anslutningen och tryck sedan på vänster "Funktion" -knapp. För att växla till det alfanumeriska tangentbordet när du skriver lösenordet, tryck på den mellersta "Funktion" -knappen.

Tryck på den vänstra "Funktion" -knappen när du ser till att lösenordet är korrekt. Tryck på "OK" när du ser meddelandet "Ansluten till åtkomstpunkten".

Installera drivrutiner och ansluta till skrivaren

Steg 1

Sätt i CD: n som medföljde skrivaren i den optiska enheten. Om installationsprogrammet inte startar automatiskt öppnar du CD-enheten i File Explorer och dubbelklickar på filen "Msetup4.exe".

Steg 2

Klicka på knappen "Enkel installation" för att installera programvaran automatiskt.

Steg 3

Klicka på "Installera", klicka sedan på alternativknappen "Använd skrivaren med trådlös LAN-anslutning" och klicka på "Nästa".

Steg 4

Klicka på "Ja" för att acceptera licensavtalet. Klicka på "Ja" för att godkänna Adobes RGB-licensavtal.

Steg 5

Klicka på "Nästa" om skärmen Vänligen tillåt alla installationsguider. Klicka på "Nästa" för att börja söka efter skrivaren.

Välj "Canon MX880-serien" från listan Detekterade skrivare och klicka på "Nästa". Klicka på "Slutför" för att avsluta installationen och stänga guiden. Anslutningen till skrivaren är upprättad så att du kan välja den när du vill skriva ut ett dokument.