Hur man tar bort böcker från ett Kindle Fire Cloud

Med Kindle Fire-molntjänsten kan du lagra böcker och andra saker som du har köpt men ännu inte laddat ner på din Kindle Fire. För att ta bort en bok, applikation eller fil direkt från en Kindle Fire måste den redan vara installerad på Kindle Fire eller Fire HD, inte lagrad i molnet. Du kan inte ta bort böcker från molnet med Kindle Fire själv. Istället behöver du kontohanteringsverktygen på ditt Amazon-online-konto.

Steg 1

Logga in på ditt Amazon-onlinekonto. Håll musen överst på fliken "Ditt konto". Klicka på "Manage Your Kindle" för att komma åt hanteringsverktygen. Skärmen visar alla böcker och applikationer som du har köpt från Amazon för din Kindle Fire.

Steg 2

Leta reda på boken du vill ta bort i listan och klicka sedan på "Åtgärder" bredvid listan. Välj "Ta bort från bibliotek" i menyn Åtgärder.

Klicka på "Ja" när du blir ombedd att bekräfta borttagningen. Svep fingret ner från toppen av en aktiv skärm på din Kindle Fire och välj "Sync" för att synkronisera data på Kindle Fire till molnet och ta bort den raderade boken från molnskärmen på Kindle Fire.