Hur man laddar ner musik från en dator på en iPod Nano

Även om den är mindre i både storlek och lagringskapacitet än den ursprungliga iPod - eller iPod Classic, som det nu är känt - har iPod Nano många av samma funktioner som sin större kusin. IPod Nano kan lagra upp till 2000 eller 4000 låtar, beroende på om du har 8 GB eller 16 GB-modellen. Att ha så mycket lagringsutrymme betyder dock ingenting om du inte har någon musik på den. Du kan enkelt fylla det lagringsutrymmet genom att ansluta din iPod Nano till din dator och använda iTunes-programvaran.

Steg 1

Anslut USB-änden på den medföljande iPod-kabeln till en höghastighets-USB-port på din dator.

Steg 2

Sätt i dockningsanslutningsänden på den medföljande iPod-kabeln i dockningsportporten på iPod Nano-undersidan.

Steg 3

Öppna iTunes-programvaran på din dator. iTunes kan starta automatiskt beroende på datorns inställningar. Om den inte gör det, öppna programvaran manuellt.

Steg 4

Klicka på alternativet "Musik" under "Bibliotek" i kontrollpanelen på vänster sida av iTunes-gränssnittet. Genom att klicka på det här alternativet visas all musik som finns i ditt iTunes-bibliotek i iTunes-huvudfönstret.

Steg 5

Använd rullningsfältet på höger sida av iTunes-huvudfönstret för att bläddra igenom musiken i ditt bibliotek. Du kan ordna om hur musiken visas genom att klicka på sorteringsalternativen för låtarna. Musik kan sorteras efter artist, album, genre, sångtitel eller ett antal andra alternativ som kan justeras i dina iTunes-inställningar.

Steg 6

Klicka på en låt som du vill ladda ner till din iPod Nano så att den blir markerad.

Steg 7

Dra den markerade låten till iPod Nano-ikonen som visas i "enhetslistan", som finns i den vänstra kontrollpanelen. Enhetslistan finns under ditt iTunes-bibliotek. IPod Nano-ikonen visas när din dator känner igen att din iPod är ansluten.

Släpp musknappen när iPod Nano-ikonen markeras för att ladda ner den valda låten till din iPod Nano.