Hur man hittar en förlorad person genom sin mobiltelefon

Du kan säkert hålla reda på var dina familjemedlemmar befinner sig genom att använda mobila säkerhetstjänster med sina mobila enheter. De flesta trådlösa operatörer tillhandahåller familjetjänster med ett månatligt abonnemang. För att undvika att betala månadsavgifter för tjänsten kan du överväga att installera en av de många gratis mobila säkerhetsapplikationerna som är tillgängliga för smartphones och mobila enheter. Med hjälp av en mobil säkerhetstjänst kan du fjärråtkomst till din mobila enhet via nästan vilken webbläsare som helst och lokalisera den aktuella platsen på en karta.

Mobila säkerhetsappar

Steg 1

Ladda ner och installera en säkerhetsapp på din mobila enhet (se länkar i Resurser).

Steg 2

Öppna appen på din mobila enhet och följ instruktionerna för installation, om tillämpligt. Se till att aktivera platsfunktionen för förlorade eller saknade enheter om du uppmanas till det.

Steg 3

Navigera till säkerhetsappsleverantörens webbplats och logga sedan in på ditt konto.

Välj alternativet "Hitta" eller "Sök" för att hitta din saknade enhet. Den här funktionen varierar beroende på vilken tjänst du använder. Följ instruktionerna för att hitta en av de enheter som är kopplade till ditt konto.

Trådlösa operatörstjänster

Steg 1

Registrera dig för din trådlösa operatörs platstjänst. Till exempel AT & Ts familjekarta, Sprints familjelokaliserare eller Verizons familjelokaliserare. Dessa tjänster kräver vanligtvis ett månatligt betalt abonnemang och varierar beroende på din trådlösa operatör. Till exempel $ 10 per månad.

Steg 2

Installera din trådlösa operatörs mobilapp för platstjänst på din mobiltelefon, smartphone eller surfplatta. Vissa tjänster kan kräva specifika mobila enheter eller operativsystem och kommer att skilja sig från specifika trådlösa operatörer.

Steg 3

Navigera till din trådlösa operatörs webbplats eller din platstjänsts webbplats och logga sedan in på ditt konto.

Välj alternativet för att hitta en mobil enhet i din plan. Klicka till exempel på "Sök", "Hitta telefon", "Hitta," Hitta telefon "eller" Tappad telefon. "Följ instruktionerna för att hitta enheten. Processen varierar beroende på tjänsten.