Hur man ändrar videoinställningar på Hitachi Ultravision

Hitachi Ultravision är en högupplöst högupplöst TV-serie. De erbjuder ett brett utbud av videoinställningar som du kan justera för att förbättra kvaliteten på bilden som de visar. Du kan bland annat använda videoinställningarna för att göra bilden mörkare och minska risken för att apparaten sätter ögonen i ett mörkt rum. Du kan också använda videoinställningarna för att justera saker som färgbalans; till exempel kan en hemvideo som spelats in under dåliga ljusförhållanden behöva justeras i färgbalansen.

Steg 1

Tryck på "Power" -knappen för att slå på din Hitachi Ultravision-TV.

Steg 2

Tryck på "Meny" -knappen för att komma in i enhetens skärmmenysystem (OSD).

Steg 3

Tryck på nedpilen på fjärrkontrollens riktningsknapp tills alternativet "Video" har valts.

Steg 4

Tryck på "Välj" -knappen för att välja undermenyn "Video".

Steg 5

Använd pilknapparna upp och ned på riktningsknappen för att markera önskad videoinställning och tryck sedan på "Välj" för att aktivera den.

Steg 6

Använd vänster och höger pilknapp på fjärrkontrollens riktningsknapp för att justera inställningarna. Förutom kontrast, ljusstyrka, färg, nyans och skärpa, som alla är standardkontroller på TV-apparater, kan du justera saker som färgtemperatur (standard för vanlig färg, medium för mer naturlig färg eller hög för mindre intensiv färg), svartförbättring (en ljusstyrningskontroll för ljusare scener) och aspekt (storleken på videon som visas på skärmen). Om du vill återställa videoinställningarna till de ursprungliga fabriksinställningarna, använd alternativet "Återställ videoinställningar".

Steg 7

När du är klar med val, tryck på "Meny" för att återgå till föregående meny. Här kan du välja fler inställningar att justera om du vill.

Tryck på "Avsluta" -knappen på fjärrkontrollen för att lämna OSD-menyn.