Hur får jag en iPad att dyka upp på en dator

Din iPad är byggd för att visas som en enhet i iTunes så att du kan hantera appar, överföra media och interagera med din surfplatta. Ibland hindrar ett problem med iTunes, datorn eller iPad datorn från att registrera att surfplattan är ansluten som en iOS-enhet i iTunes. Det kan visas som en kamera eller inte alls om dessa problem uppstår. Innan du ansluter din iPad till din dator bör den laddas från nätadaptern och laddningskabeln som medföljde enheten.

Steg 1

Starta iTunes. När programmet har öppnats klickar du på "Hjälp" och sedan på "Sök efter uppdateringar". Välj alternativet för att uppdatera din kopia av iTunes om en uppdatering hittas. En föråldrad version av iTunes kan hindra din dator från att registrera din iPad ordentligt. Starta om din dator efter att iTunes har uppdaterats och kör sedan iTunes igen.

Steg 2

Håll "Sleep / Wake" -knappen på iPad intryckt och skjut sedan den röda pilen över skjutreglaget för att slå ner iPad. Tryck och håll ned "Sleep / Wake" -knappen igen för att slå på den igen.

Steg 3

Anslut USB-laddningskabeln till den kompatibla iPad-porten och anslut sedan den andra änden till en öppen USB-plats på din dator. IPad ska anslutas direkt till datorn, inte till en kringutrustning eller USB-hubb.

Klicka på "iPad" under "Enheter" för att hantera iPad och dela filer mellan den och din dator.