Hur man ansluter Bose-högtalare till en HP-bärbar dator

Flera typer av högtalare kan anslutas till en HP-bärbar dator, inklusive Bose-högtalare. Även om de flesta bärbara datorer nu har inbyggda högtalarsystem kanske du vill ha högre volym eller bättre ljudkvalitet från din dator. Externa högtalare är ett enkelt sätt att uppnå detta. Alla högtalarsystem med en 1/8-tums minikontakt kan anslutas till en bärbar dator med hörlursuttaget. Om dina högtalare inte har en minikontakt måste du använda en adapter för att ansluta.

Steg 1

Välj ditt högtalarsystem. Du behöver drivna högtalare för att få det bästa ljudet från din dator. Drivna högtalare har en av / på-omkopplare och kräver antingen batterier eller nätström. Om du inte använder drivna högtalare blir ljudet tyst och tunt. Bose tillverkar en mängd olika högtalare för användning med bärbara datorer.

Steg 2

Anslut högtalarna. 1/8-tums minikontakten ska gå in i hörlursuttaget på din bärbara dator. Sätt på högtalarna och testa sedan ljudet från din dator. Om dina högtalare inte har en 1/8-tums minikontakt, använd en adapter för att slutföra anslutningen till din dator.

Lägg till en adapter. Stereoadaptrar finns tillgängliga för att ansluta alla typer av högtalare till en 1/8-tums minikontakt. Identifiera vilken typ av högtalaranslutning du har och köp sedan lämplig adapter. Anslut högtalarna till adaptern och anslut sedan adaptern till hörlursutgången på din dator. Testa datorn för ljud.