Hur man döljer vem du följer på hemsidan i Tumblr

Tumblrs standardtema visar senaste inlägg från personer du följer på tidslinjen för din primära blogg. Att bara läsa igenom din tidslinje avslöjar användarna du följer. Du kan dock inaktivera den här funktionen och dölja inlägg av dem du följer genom att direkt redigera ditt temas HTML-kod i anpassningsverktyget. Ta bort koden som visar inläggen för dem du följer för att bara visa dina egna inlägg och rebloggar i din tidslinje.

Öppna Tumblr och logga in med ditt användarnamn och lösenord.

Klicka på namnet på din blogg i den högra panelen på din startsida för att öppna sidan Inställningar.

Klicka på länken "Anpassa utseende" i den vänstra menyn för att öppna panelen Anpassa.

Klicka på knappen "Redigera HTML" för att öppna HTML-redigeraren.

Dra markören över hela HTML-koden i panelen Anpassa för att markera texten och tryck sedan på "Ctrl-C" för att kopiera koden till urklipp. Öppna Notepad eller en annan textredigerare och kopiera sedan koden i ett tomt textdokument för att säkerhetskopiera din kod.

Tryck på "Ctrl-F" -tangenterna för att öppna dialogrutan Sök. Skriv följande kod i Sök-fältet och klicka sedan på "Sök".

{block: Följer}

Taggen är markerad i HTML-redigeraren.

Leta reda på motsvarande {/ block: Following} stängningstagg.

Ta bort all kod mellan uttalandena {block: Following} och {/ block: Following}, inklusive taggarna.

Varningar

Observera att följande tagguppsättning kan uttryckas som "{block: Followed}" och "{/ block: Followed}." Om du söker efter taggen {block: Following} men inte hittar den, försök att söka efter {block: Followed}.