Hur man tar bort Logitech SetPoint manuellt

SetPoint är Logitechs drivrutinspaket för några av dess tangentbord- och musmodeller. Programvaran tillhandahåller huvudsakligen ytterligare funktioner för tangentbord och möss som stöds, till exempel specifika profilinställningar i spelet och stöd för ytterligare knappar. Om du inte behöver dessa funktioner kan du ta bort SetPoint via appleten Program och funktioner i Kontrollpanelen. I vissa fall kan du också behöva ta bort SetPoints programmappar manuellt efter avinstallation av drivrutinerna.

Steg 1

Logga in på din dator med ett administratörskonto.

Steg 2

Klicka på "Start" -knappen, skriv "appwiz.cpl" (utan citattecken) i sökrutan och tryck på "Enter".

Steg 3

Klicka på "Logitech SetPoint" och klicka sedan på "Avinstallera" -knappen högst upp i fönstret. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra borttagningen av SetPoint.

Steg 4

Starta om datorn, även om avinstallationsguiden inte uppmanar dig att göra det. Logga in igen med ditt administratörskonto.

Steg 5

Klicka på "Start", "Dator" och dubbelklicka sedan på din "C:" -enhet.

Dubbelklicka på "Program Files" -mappen och "Logitech" -undermappen, om den finns. Ta bort undermappen "SetPoint" om den fortfarande finns. På ett 64-bitars system kan denna undermapp finnas i mappen C: \ Program Files (x86).