Hur man markerar e-postmeddelanden som lästa i Yahoo! på iOS 7

Den officiella Yahoo Mail-appen för iOS är kompatibel med enheter som kör iOS 6.0 eller senare och ger full åtkomst till din inkorg och mappar. Som med standardwebbplatsgränssnittet kan du läsa meddelanden, skicka svar och skriva nya e-postmeddelanden. Du har också möjlighet att markera e-postmeddelanden som lästa eller olästa. Alla ändringar du gör synkroniseras över alla enheter och datorer som du använder för att kontrollera ditt Yahoo Mail-konto.

Använda Yahoo Mail App

När du startar Yahoo Mail-appen och loggar in på ditt konto trycker du på valfritt e-postmeddelande för att markera det som läst. Om du vill markera flera e-postmeddelanden som lästa markerar du meddelandena med kryssrutorna längst till vänster och trycker sedan på knappen "Markera som läst" (en hel vit cirkel) i popup-verktygsfältet. Ett bekräftelsemeddelande visas och e-postmeddelandena flaggas som lästa. Den helvita cirkelikonen ändras för att endast visa en kontur; Du kan trycka på den igen för att markera samma meddelanden som olästa.

Andra alternativ

Du kan också komma åt Yahoo Mail via vilken webbläsare som helst på din iOS-enhet. Som i appen kan enstaka meddelanden väljas för att markera dem som lästa. För flera meddelanden använder du kryssrutorna till vänster och trycker på den helt lila ikonen. Ett annat alternativ är att komma åt dina Yahoo-e-postmeddelanden via standard Mail-appen i iOS. När du har lagt till ditt konto och importerat dina meddelanden kan du markera e-postmeddelanden som lästa genom att trycka på "Redigera" högst upp i inkorgen eller mappen och markera alla relevanta meddelanden och sedan välja "Markera" och sedan "Markera som läst. "