Hur man förhindrar omorganisering av ikoner på en iPhone

Din iPhone gör det enkelt att ordna om de olika applikationsikonerna. Om du håller en ikon intryckt i flera sekunder låses upp alla objekt på startskärmen så att du kan ordna om eller radera dem efter önskemål. Men efter flera oavsiktliga upplåsning eller raderingar kanske du önskar att omarrangemang inte var så enkelt. Efter att ha jailbreakat din iPhone kan du välja mellan flera appar som låter dig låsa dina ikoner på plats. Även om jailbreaking av din iPhone är laglig, var medveten om att den upphäver enhetens garanti.

Jailbreaking din iPhone och installation av Cydia

Steg 1

Ladda ner Absinthe, en jailbreaking-app, genom att besöka länken i avsnittet Resurser. Det finns gratis nedladdningar tillgängliga för Windows, Mac OS X och Linux. Andra appar, som Unlock Easy och iJailBreakTool, finns i avsnittet Resurser och fungerar på samma sätt.

Steg 2

Extrahera appen till ditt skrivbord när nedladdningen är klar. På Mac OS X händer detta automatiskt. Avsluta iTunes om det för närvarande är öppet.

Steg 3

Anslut din iPhone till din dator med en USB-kabel och öppna Absinthe-appen. Klicka på knappen "Jailbreak".

Steg 4

Låt din iPhone starta om utan att röra vid den. Du kommer att få ett meddelande från Absinthe när jailbreak är klart. Koppla bort din telefon från din dator.

Leta reda på "Cydia" -ikonen på din startskärm. Cydia, som visas när telefonen har slutförts med jailbreak, låter dig söka efter och ladda ner ett brett utbud av appar som inte är tillgängliga via iTunes.

Använda SpringLocker

Steg 1

Öppna Cydia och sök efter appen "SpringLocker". Ladda ner och installera appen till din iPhone genom att följa anvisningarna.

Steg 2

Återgå till din startskärm och tryck på ikonen "Inställningar". Rulla ned tills du hittar alternativet "SpringLocker". Tryck på den för att öppna appen.

Ställ in alternativet "Lås ikoner" till "På". Så länge det här alternativet är aktiverat kan dina ikoner inte ordnas eller raderas.

Använda Lockdown Pro

Steg 1

Öppna Cydia och sök efter appen "Lockdown Pro". Ladda ner och installera appen till din iPhone genom att följa anvisningarna.

Steg 2

Tryck på ikonen "Inställningar" och bläddra ner till alternativet "Lockdown Pro". Tryck på den för att öppna appen.

Aktivera alternativet "Lås ikonplacering" för att förhindra omläggning eller radering av dina ikoner. Tryck på "Hem" -knappen för att återgå till din startskärm.

Använda IconLock

Steg 1

Öppna Cydia och sök efter appen "IconLock". Ladda ner och installera appen till din iPhone genom att följa anvisningarna.

Steg 2

Tryck på ikonen "Inställningar" och bläddra ner till alternativet "IconLock". Tryck på den för att öppna appen.

Ställ skjutreglaget i läge "På". För att aktivera lösenordsskydd, skjut stapeln till "På" -positionen och ange önskat lösenord.