Hur man återaktiverar en iPhone

I vissa fall kanske du tycker att du istället för att sälja eller kassera din gamla iPhone vill aktivera den, antingen för dig själv eller andra. För att återaktivera iPhone måste du skaffa ett nytt SIM-kort för enhetens mobilnätverk. När det väl har satts in är det enkelt att återaktivera telefonen med iTunes automatiserade reaktiveringsprotokoll.

Steg 1

Ta med den gamla iPhone till en auktoriserad AT & T-återförsäljare och berätta för representanten att du vill återaktivera telefonen. Hon förser dig med ett SIM-kort som överför din plan för användning på den gamla iPhone.

Steg 2

Sätt i det nya SIM-kortet i SIM-kortets kortplats, som ligger på den övre kanten av iPhone nära hörlursuttaget och "På / Av" -knappen.

Steg 3

Anslut iPhone till din dator med USB-adapterkabeln och starta iTunes.

Låt enheten länka till iTunes --- det kan ta en stund. När enheten är länkad till din iTunes-profil meddelar programmet att enheten inte känns igen och att den behöver omformateras. Klicka på "Fortsätt" för att låta enheten omformateras för användning med din dator. När denna process är klar är din iPhone återaktiverad och redo att användas.