Hur du återställer lösenordet för röstmeddelanden för en BlackBerry Bold

När du först ställer in din BlackBerrys röstmeddelande kan inställning av ett starkt lösenord hindra oönskade avlyssnare från att höra dina meddelanden. Oavsett om du ställer in ett lösenord för första gången eller ändrar ett befintligt, måste du konfigurera lösenordet på själva telefonen och i röstmeddelandesystemet. Om du ändrar ditt gamla lösenord måste du veta det för att kunna fortsätta.

Byta på handenheten

Du kan komma åt lösenordsredigeraren för din röstmeddelande genom att trycka på Skicka-tangenten och välja "Röstmeddelande" från alternativmenyn. Från den här skärmen kan du ange ett nytt röstmeddelandeåtkomstnummer och lösenord. Dessa nummer kommer att användas av din telefon för att logga in på din röstmeddelande utan att behöva ange ditt lösenord manuellt.

Ringer till systemet

När du har ändrat lösenordet på din telefon måste du ringa röstbrevlådesystemet och ändra lösenordet i själva systemet. För att göra detta, tryck på Skicka-tangenten följt av Menyknappen och välj "Ring röstmeddelande." Du måste använda ditt gamla lösenord för att få tillgång till ditt röstmeddelandekonto. Inifrån systemet kan du ändra lösenordet i dina kontoinställningar så att det matchar lösenordet som läggs till själva telefonen. Om lösenorden i systemet och i telefonen inte stämmer överens kommer inte telefonen att logga in på din röstbrevlåda, då måste du ringa BlackBerrys kundtjänst (länk i Resurser)