Så här ser du alla SIM-kontakter på en iPhone

Subscriber Identity Module eller SIM-kort är mikrochips infogade i mobiltelefoner i vissa nätverk, inklusive AT&T. Ett SIM-kort identifierar inte bara din telefon i mobilnätet utan sparar ibland information, t.ex. kontaktnummer. Även om iPhone inte sparar sin kontaktinformation på ett SIM-kort kan den importera och sedan visa informationen som tidigare sparats på ett SIM-kort från en annan telefon. Importera SIM-kontakter från din senaste telefon till iPhone betyder att du inte behöver ange varje kontakt manuellt.

Steg 1

Rulla bort en del av ett gem och för in änden i hålet på iPhones SIM-kortfack. Facket är på sidan av iPhone 4-enheter och toppen av iPhone 3G- och 3GS-modellerna. Tryck på tills facket öppnas och lägg SIM-kortet från din gamla telefon i facket. Sätt tillbaka facket i telefonen.

Steg 2

Öppna appen "Inställningar" på din iPhones startsida. Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar" från "Inställningar" -menyn.

Steg 3

Rulla ner på sidan till avsnittet "Kontakter". Tryck på "Importera SIM-kontakter." Om din iPhone har MobileMe, CardDAV eller Microsoft Exchange aktiverat, välj var du vill att kontakter ska sparas. Om du inte har något av dessa program sparar iPhone kontakterna i din adressbok.

Öppna programmet där du riktade kontakterna eller adressboken för att visa SIM-kontakterna.