Hur man förvandlar Android-telefon till iOS som enhet

Förutom Apples varumärkesvärde är iPhones populära på grund av utseende, känsla, enkelhet och effektivitet i iOS-operativsystemet. I den här artikeln kommer vi att titta på några av de appar som kan förvandla Android Phone till iOS-liknande enhet.

Vänd Android till iOS

Även om iOS-enheter är populära, finns det många användare som föredrar att använda Android-enheter på grund av öppen källkod för Android-operativsystem, vilket gör det riktigt enkelt att anpassa Android-enheter.

Det finns faktiskt många Android-appar i Google Play Store som kan göra att gränssnittet på din Android-telefon ser ut som en iPhone.

Det finns verkligen inget behov av att installera några tredjepartsappar eller rota din enhet, för att förvandla Android till iOS, helt enkelt installera relevanta appar från Google Play Store och din Android-telefon börjar se ut som en iPhone.

Låt oss gå vidare och titta på några av de bättre kända apparna som kan förvandla Android Phone till IOS-liknande enhet.

Kontrollcenter iOS 11

Apple har helt omarbetat Control Center i iOS 11 och du kan enkelt få den omdesignade iOS 11-typen Control Center på din Android-telefon genom att installera en app som kallas Control Center iOS 11 på din Android-telefon.

Denna app härmar exakt utseendet på iOS 11's Control Center, som du kan se från bilden nedan.

När du installerar den här appen kommer den enda skillnaden mellan din Android-telefon och iPhone att vara hur man hittar Control Center på de två enheterna.

På din Android-telefon kommer du att kunna komma åt Control Center genom att svepa från höger på skärmen, medan du på en iPhone sveper från undersidan av skärmen.

Du kan emellertid också ta bort denna skillnad genom att öppna Control Center-appen på din Android-telefon> Nästa, tryck på Position> välj bottenalternativet på nästa skärm så att Control Center startar när du sveper från botten av skärmen.

Start för OS 11

Launcher för OS 11 är förmodligen en av de bästa apparna i Play Store för att förvandla Android till iOS. Appen ger din Android-telefon exakt samma utseende som en iOS 11-enhet, både på hem- och låsskärmen.

När du har laddat ner och installerat den här appen från Google Play Store kommer alla appikoner på din Android-telefon att börja se ut som iOS-stilikoner för apper och trycka på dessa appar öppnar det relevanta programmet, precis som på en iPhone.

Appen låter dig ändra bakgrundsbilder, vilket innebär att du kan välja mellan alla bakgrundsbilder som finns tillgängliga för att passa din egen smak.

XOS Launcher

XOS Launcher är en annan app som liknar Launcher för OS 11 enligt ovan och den kan förvandla Android Phone till iOS-liknande enhet genom att ändra startskärmen på din Android-telefon så att den ser ut som en iPhone.

Skillnaden är att appikonerna ser lite annorlunda ut än Launcher för OS 11-appen och vissa användare kanske föredrar dessa appikoner.