Vad händer när min Kindle är full?

Amazonas Kindle-bokläsare låter dig bära tusentals böcker. Även om det verkar som många böcker, finns det gränser för vad Kindle kan hålla. Den nuvarande versionen av Kindle har 4 GB minne, varav du kan använda 3 GB för innehåll, vilket är cirka 3 500 böcker. Så även om det kan ta ett tag att göra det kan du fylla din Kindle till kapacitet.

Maxing Out

Din Kindle visar inte automatiskt hur mycket utrymme det har kvar. För att se din återstående kapacitet, tryck på "Meny" -knappen. När menyn öppnas visar skärmens övre högra hörn hur många megabyte du har kvar. Om du använder hela din Kindle-minne och köper en ny bok, laddas inte boken ned automatiskt. Istället uppmanas en varningsprompt att ta bort innehåll från din Kindle innan din nya bok kan laddas ner till enheten.

Organisera dina titlar

Din Kindles startsida visar dina nedladdade böcker. När du köper en ny bok från Amazon visas den högst upp på listan. När du har öppnat en bok för att läsa den flyttar Kindle den till toppen av listan. Om du behöver ta bort innehåll från din Kindle, tryck på knappen "Nästa sida" från menyn om du vill ta bort böcker som du har haft ett tag. Oroa dig inte för att radera titlar. Även om du tar bort dem från enheten har du fortfarande rättigheter till dem och laddar ner dem igen senare.

Städning

För att ta bort en bok som du redan har läst (eller en som du inte tänker läsa) från din Kindle: Tryck på "Hem" -knappen. Detta öppnar startsidan. Använd knapparna i fyra riktningar och "Nästa sida" för att hitta titeln. Tryck på fyrriktningsknappen till vänster. Bokens titel gråtonas och knappen "Ta bort från enhet" visas direkt under titeln. Tryck ner fyrvägsknappen. Detta tar bort boken från din Kindle.

Bokarkiv

Förutom den bok som lagras på din enhet, håller Amazon register över varje e-bok du köper. Det betyder att du aldrig kommer att förlora något innehåll du har köpt till din Kindle. För att komma åt detta innehåll, gå till sidan Hantera din Kindle och hitta avsnittet "Dina beställningar". Bredvid varje bok du har beställt finns rullgardinsmenyn "Leverera till". Använd den här rullgardinsmenyn för att skicka en bok till en av dina registrerade Kindle-enheter.