Så här ändrar du temat på en iPhone

IPhone levereras med ett standardtema, men du kan ändra den här inställningen för att anpassa teckensnitt, färger och bakgrundsbilder. Teman är ett roligt sätt att anpassa iPhone efter din smak och preferenser. Det låter dig också läsa text lättare om standardtypsnittet är för litet. Flera webbplatser och iPhone-designers erbjuder gratis nedladdningar av teman, så du kan ändra dem ofta tills du hittar en som du föredrar.

Steg 1

Klicka på "Hem" -knappen på iPhone för att visa huvudskrivbordet. Tryck på ikonen "Installer av appar" och tryck sedan på "Alla paket". En lista med paket visas.

Steg 2

Klicka på temat du vill installera på telefonen. Om du inte har ett tema trycker du på knappen "Sök" längst ned i fönstret för installationsprogrammet för appar. Skriv "teman" och tryck på "Gå". När du hittar ett intressant tema, tryck på det för att installera det.

Håll "Power" -knappen på din iPhone. Stäng av telefonen och slå på den igen. När du startar telefonen visas det nya temat. Upprepa dessa steg för att ändra till ett annat tema om du bestämmer att du inte gillar det aktuella.