Vad du ska göra om du glömmer lösenordet för Kindle Fire

Du kommer inte att kunna komma förbi låsskärmen, om du råkar glömma lösenordsskärmen för din Kindle Fire-enhet. Så låt oss gå vidare och se vad du kan göra om du glömmer Kindle Fire-lösenordet.

Vad händer om du glömmer Kindle Fire-lösenordet

Om du råkar glömma Kindle Fire-lösenord kan du använda ditt Amazon-konto för att återställa lösenordslåsen eller PIN-koden för din Kindle Fire-surfplatta.

Men om du inte har ett Amazon-konto kommer du inte att kunna återställa Kindle Fire-lösenordet. Det enda alternativet i det här fallet är att fabriksåterställa Kindle Fire.

En fabriksåterställning raderar allt innehåll och personliga inställningar och tar tillbaka enheten till sitt ursprungliga tomma tillstånd.

Återställ Kindle Fire-lösenordet med Amazon-konto

Allt som krävs för att återställa Kindle Fire-lösenord med Amazon-konto är att komma till skärmen Återställ lösenord genom att ange ett felaktigt lösenord på låsskärmen på din Kindle Fire-enhet.

1. Öppna Kindle Fire, ange vilken slumpmässig fyrsiffrig PIN-kod som finns på enhetens låsskärm så ser du "Snälla försök igen".

2. Försök nu ange felaktig PIN-kod 4 gånger till. På det femte försöket ser du en pop, som ger dig möjligheten att "Factory Reset" eller Reset Kindle Fire Password. Sedan har du ett Amazon-konto, tryck på alternativet RESET PASSWORD.

3. Ange ditt Amazon-lösenord på nästa skärm och tryck på Fortsätt.

4. På nästa skärm skriver du din nya PIN / lösenord, bekräftar lösenord / PIN och trycker på Spara.

Nu kan du logga in på Kindle Fire med ditt nya lösenord och du hittar allt ditt innehåll och personliga inställningar.

Återställ fabriken Kindle Fire

Om du har glömt Kindle Fire-lösenordet och du inte har ett Amazon-konto, är det enda sättet att få åtkomst till din enhet att fabriksinställa din enhet.

Efter fabriksåterställning måste du konfigurera din Kindle Fire Tablet som en ny enhet.

1. Ange en slumpmässig fyrsiffrig stift så ser du "Please Try Again" -prompt på enhetens skärm

2. Försök att ange stiftet ytterligare 4 gånger. På det femte felaktiga försöket ser du en pop. Eftersom du inte har ett Amazon-konto trycker du på alternativet Factory Reset.

3. När återställningsprocessen är klar startar Kindle Fire-surfplattan om och uppmanar dig att välja ditt språk. Välj ditt språk och tryck på Fortsätt.

4. Välj sedan ditt WiFi-nätverk och ange ditt lösenord för att ansluta.

5. I nästa steg måste du ställa in ett Amazon-konto genom att ange din e-postadress och ange ett lösenord för att logga in på ditt Amazon-konto.

När Kindle Fire har registrerats på ett Amazon-konto kan du ladda ner appar, böcker, musik och annat innehåll från Amazon.