Så här lägger du till en Microsoft Outlook Express-genväg på skrivbordet

Genvägar på skrivbordet är nyckeln till snabb datornavigering. Dessa ikoner finns på skrivbordet och öppnar snabbt filer, mappar och program utan att behöva navigera genom systemets filhierarki. Dessa genvägar är särskilt användbara när ett program används ofta, till exempel din e-postklient. Det finns tre sätt att placera en genväg för Microsoft Outlook Express på skrivbordet.

Öppna "Start" -menyn. Klicka på "Program" eller "Alla program" beroende på ditt operativsystem. Leta upp Microsoft Outlook Express från din programmeny. Högerklicka på Outlook Express och välj "Skicka till" i listan. Välj ”Skrivbord (skapa genväg)” från listan.

Klicka på Outlook Express och dra det till skrivbordet. Släpp programmet på skrivbordet för att lägga till det som en genväg.

Högerklicka på skrivbordet och välj "Ny" i listan med alternativ. Välj "Genväg" från listan. Klicka på "Bläddra" för att hitta Outlook Express på din dator. Vanligtvis finns Outlook Express på din “C” -enhet i dina programfiler. Välj “Outlook Express” och sedan “msin.exe” från listan. Namnge genvägen. Klicka på "Slutför".