Kan du skriva ut sparade bilder från Facebook?

Om du är aktiv på Facebook kan du få så många bilder från vänner och familj att det är svårt att hålla koll på dem alla. Varje gång kan du se en bild du vill behålla och till och med skriva ut en kopia så att du kan lägga till den i ditt fysiska fotoalbum. Att skriva ut bilder från Facebook är en relativt enkel process. Du kan få en relativt hög kvalitet från även billiga färgskrivare.

Sparar bilder

Steg 1

Navigera till Facebook-sidan som innehåller bilden du vill spara.

Steg 2

Klicka på bilden för att se den i full storlek. Att spara en bild medan du visar den i full storlek ger dig den högsta upplösningen när du skriver ut. Du kan spara en mindre version av bilden direkt från en tidslinje eller sida, men att spara en mindre version av bilden ger dig en lägre upplösning om du väljer att skriva ut till en större storlek. Om en bild är en del av en länk till en annan sida eller profil måste du följa länken till den andra webbplatsen innan du kan öppna bilden i full storlek.

Steg 3

Högerklicka på bilden och välj "Spara bild som."

Välj en målmapp och ange ett namn på din bildfil. Klicka på "Spara" när du är klar.

Skriva ut sparade bilder

Steg 1

Navigera till mappen på din dator eller nätverk där du sparade bilderna. Använd appen "File Explorer", som du kan hitta från din startskärm genom att skriva "File Explorer" i sökfältet. På äldre versioner av Windows, högerklicka på Start-knappen och välj "Öppna Windows Explorer".

Steg 2

Högerklicka på bildfilen och välj sedan "Skriv ut". Om du vill skriva ut flera bilder samtidigt håller du ned kontrolltangenten och klickar på de filer du vill skriva ut och högerklickar sedan på en av filerna och väljer "Skriv ut".

Välj din skrivare och utskriftsalternativ i dialogrutan "Skriv ut bilder". Välj utskriftsinställningen av högsta kvalitet för bästa resultat. Se till att du byter papperstyp om du använder specialfotopapper. I många fall kan du hitta avancerade funktioner tillgängliga på din specifika skrivare genom att klicka på "Alternativ" och sedan "Skrivaregenskaper." Klicka på "Skriv ut" när du är klar.