Olika röster för en Garmin Nuvi

Vägledningsrösten på en Garmin GPS är fördelaktig eftersom den ger steg-för-steg-instruktioner, till exempel när man ska svänga och namnen på gator och motorvägar för förbättrad resanavigering. Även om en Garmin nuvi levereras med en förinställd standardröst, är det en personlig inställning att ändra till en annan röst som anpassar din GPS. Dessutom ger nedladdning och installation av fler röster ännu fler alternativ för att förbättra navigationen.

Steg 1

Tryck på "Inställningar" på din Garmin nuvi och tryck på "Språk". Tryck på "Röst" för att visa rösterna som laddats upp till din GPS.

Steg 2

Peka på rösten du vill använda. När du trycker på en röst förhandsgranskas den automatiskt, så se till att GPS-volymen skruvas upp. Tryck på nedåtpilen för att visa ytterligare röster.

Steg 3

Tryck på "OK" när du väljer den röst du vill använda. GPS sparar ändringarna automatiskt och den nya rösten aktiveras.

Steg 4

Anslut din Garmin nuvi till en dator med USB-datakabeln för att installera ytterligare röster.

Steg 5

Ladda ner och installera Garmin Communicator Plugin på din dator om du inte har det. Kommunikatorn låter dig installera en mängd olika röster på din Garmin GPS.

Steg 6

Starta Garmins nedladdningssida när installationen är klar och klicka på "Installera nu" -knappen för att automatiskt installera nya röster på din GPS.

Koppla bort USB-kabeln när installationen är klar och gå tillbaka till röstinställningen för att ändra rösten på din enhet.