Så här ställer du in din Logitech-webbkamera för användning på Facebook

Med en Logitech-webbkamera kan du videochatta med familj och vänner på Facebook; men först måste webbkameran installeras och ställas in ordentligt. Ansikte-mot-ansikte-kommunikation på Facebook kan förbättra kraften i sociala nätverk, och att ställa in din Logitech-webbkamera för användning på Facebook är inledningen till ett spännande sätt att kommunicera. Med en guidad process kommer du igång med videosamtal på nolltid.

Steg 1

Placera din Logitech-webbkamera ovanpå din bildskärm. Logitechs webbkameror har en inbyggd klämma som passar de flesta standardskärmar. Montering av webbkameran varierar beroende på modell, så se användarhandboken för din enhet för korrekta instruktioner.

Steg 2

Sätt i installations-CD: n som medföljer webbkameran i datorns optiska enhet och kör installationsprogrammet för att starta installationsguiden. Följ de guidade anvisningarna i guiden. När du uppmanas ansluter du webbkamerans USB-kabel till en USB-port på datorn. Vänta tills programmet känner igen webbkameran och följ sedan de återstående anvisningarna för att slutföra installationen.

Steg 3

Vinkla Logitech-webbkameran så att den vetter mot dig. Om webbkameran levereras med en vridbar, vrid den tills linsen riktas direkt mot dig.

Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på "Ring" -knappen högst upp på din väns tidslinje (profil). När du uppmanas att klicka på knappen "Installera" för att ställa in videosamtal. Facebook-videosamtalsfilen laddas ner till din dator. Dubbelklicka på filen för att installera videosamtalsprogrammet. När installationen är klar, klicka på "Ring" -knappen och vänta tills den andra personen svarar.