Hur lägger folk om på Craigslist automatiskt?

Craigslist erbjuder två sätt för dig att lägga om dina annonser utan att gå igenom den tråkiga processen att skriva in texten och bilderna varje gång. Den första funktionen är annonsförnyelse, vilket gör att du kan lägga om samma annons var 48: e timme så att den dyker upp till toppen av din kategorilista. Du kan förnya en annons även om du inte har ett Craigslist-konto. Den andra funktionen, som kräver ett konto, låter dig lägga om en annons efter att den har gått ut utan att du behöver återskapa den.

Förnya utan konto

Steg 1

Vänta minst 48 timmar sedan du publicerade din annons.

Steg 2

Klicka på länken i e-postmeddelandet som Craigslist skickade när du publicerade annonsen.

Steg 3

Klicka på "Förnya detta inlägg" på webbsidan som öppnas när du klickar på länken. Craigslist lägger om din annons högst upp i kategorilistan.

Vänta ytterligare 48 timmar innan du förnyar annonsen igen. Du kan förnya annonsen så många gånger du vill tills annonsen går ut. Att förnya förlänger inte en annons utgångsdatum.

Förnya eller posta om med konto

Steg 1

Navigera till Craigslists hemsida för ditt område och klicka på "Mitt konto."

Steg 2

Ange din inloggningsinformation eller klicka på "Registrera dig för ett konto." Skapa ett konto genom att skicka din e-postadress och klicka på den verifieringslänk som Craigslist skickar till adressen. Skicka samma e-postadress som du normalt använder med Craigslist så att du kan förnya eller lägga om annonser som du redan har listat.

Steg 3

Klicka på länken "Förnya" bredvid en aktiv annons på kontohanteringssidan för att lägga upp den överst i listningskategorin. Länken Förnya visas inte förrän minst 48 timmar efter att du publicerade annonsen. Du kan förnya annonsen var 48: e timme tills annonsen går ut. Att förnya annonsen förlänger inte utgångsdatumet.

Klicka på "Repost" -länken bredvid en utgången eller borttagen annons som du vill lägga om. Craigslist låter dig redigera annonsen innan du publicerar den.