Hur man lägger till ett Amazon-kort i en Kindle Fire

Alla Amazon-presentkort, oavsett om de är märkta som ett Kindle-presentkort eller inte, kan betala för böcker, appar och andra media för din Kindle Fire. För att använda ditt korts kredit kan du ange kortnumret direkt på Kindle eller skriva in det på Amazons webbplats. Att lösa in ett kort binder medlen till ditt Amazon-konto, så se till att du loggar in med den e-postadress som användes för att ställa in din Kindle.

Lös in på Kindle

Du kan lägga till ett Amazon-kort direkt till din Kindle Fire via menyn Inställningar. Svep nedåt från toppen av skärmen och tryck på "Mer". Tryck på "Applikationer", "Appstore" och sedan "Presentkort". Knappa in inlösningskoden på kortet och tryck på "Lös in". Denna process fungerar även om du inte planerar att köpa appar med kortet.

Lös in via webbplatsen

Amazon-butikskredit överförs mellan webbplatsen och din Kindle, så länge du använder samma konto på båda. Klicka på "Ditt konto" på Amazons högsta menyrad på din dator och klicka sedan på "Använd ett presentkort på ditt konto." När du har angett numret kan du handla för Kindle-köp antingen på webbplatsen eller på själva enheten.