Hur man kopplar upp Samsung Surround Sound med U-vers

Din AT&T U-vers digitala TV-omvandlarbox innehåller en rad portar för anslutning av en DVD-spelare och en videobandspelare samt anslutning av lådan till en TV via en S-videokabel. Du kan också ansluta ett Samsung Surround Sound-system till din AT&T U-vers-omvandlarbox för att använda lådans stereoljud. För äkta digitalt stereoljud, köp och använd en optisk S / PDIF-kabel för att slutföra ljudanslutningen på din AT&T U-versomvandlarbox till ditt Samsung Surround Sound-system.

Steg 1

Stäng av och koppla ur både din AT&T U-versomvandlarbox och ditt Samsung Surround Sound-system. Vänd båda enheterna så att enheternas baksida är vända mot dig.

Steg 2

Anslut ditt Samsung Surround Sound-systemets främre, mitt- och bakhögtalare samt subwoofern till motsvarande portar under rubriken "5.1CH Speakers Out" på baksidan av ljudsystemet, om du inte redan har gjort det. Varje högtalare innehåller en etikett som matchar porten på baksidan av ljudsystemet.

Steg 3

Anslut ena änden av en HDMI-kabel till “HDMI In” -porten på baksidan av ditt Samsung-ljudsystem och anslut den andra änden av kabeln till “HDMI” -porten på sidan eller baksidan av din TV, om du inte har anslutit ljudsystemet till din TV redan. Om din TV bara innehåller en komposit "Video In" -port, anslut den ena änden av en gul kompositkabel till "Video In" -porten på baksidan av ditt Samsung-ljudsystem. Anslut den andra änden av den gula kabeln till "Video Out" -porten på baksidan av din TV.

Steg 4

Anslut ena änden av en optisk S / PDIF-kabel till den "optiska" porten på baksidan av din AT&T U-versomvandlarbox. Optiska S / PDIF-kablar finns på elektronik-, hårdvaru- och detaljhandeln. Om du inte kan köpa en optisk S / PDIF-kabel, fortsätt till nästa steg, annars går du till steg 7.

Steg 5

Anslut den ena änden av en vit kompositkabel till “Audio Out L” -porten på baksidan av din AT&T U-vers-omvandlarbox. Anslut den ena änden av en röd kompositkabel till “Audio Out R” -porten på baksidan av din AT&T U-versomvandlarbox.

Steg 6

Anslut den andra änden av den vita kompositkabeln till “Aux In 2 - L” -porten på baksidan av ditt Samsung Surround Sound-system. Anslut ena änden av en röd kompositkabel till “Aux In 2 - R” -porten på baksidan av ditt Samsung Surround Sound-system.

Steg 7

Anslut den andra änden av den optiska S / PDIF-kabeln till “Digital Audio In - Optical” -porten på baksidan av ditt Samsung Surround Sound-system. Slå på din TV om den är avstängd. Vänd din AT&T U-vers-omvandlarbox och ditt Samsung Surround Sound-system; anslut enheterna och slå på båda enheterna.

Steg 8

Tryck på "Funktion" -knappen på ditt Samsung Surround Sound-systemets fjärrkontroll tills "D.IN" visas på TV: ns skärm, om du använder en optisk S / PDIF-anslutning. Tryck på "Funktion" -knappen tills "Aux 2" visas på din TV, om du använder en sammansatt anslutning. Ljud från din AT&T U-versomvandlarbox sänder ut från ljudsystemets högtalare.

Tryck på “Vol +” -knappen på surroundljudsystemets fjärrkontroll för att öka systemets volym. Tryck på "Vol -" för att sänka systemets volym.