Hur man vet vilket minne som används i Kindle Fire HD

Du kan använda din Kindle Fire HD för att njuta av elektroniska böcker, filmer, videospel, appar och mer, men om du har använt det mesta av minnet kan du inte ladda ner något nytt. HD-versioner av Kindle Fire ger 1024 MB RAM-minne, men det används för att innehålla all enhetens information i motsats till lagringsutrymmet som innehåller de program du laddar ner. Att lära dig att visa den faktiska lagringsmängden som finns tillgänglig på enheten kan hjälpa dig att avgöra om du ska ta bort några befintliga objekt.

Steg 1

Slå på din Kindle Fire HD. Tryck på ikonen "Inställningar" längst upp till höger på skärmen nära ikonerna för nätverk och batteri.

Steg 2

Tryck på "Mer" för att öppna menyn Inställningar.

Steg 3

Bläddra ner i listan med inställningar och tryck på "Enhet" för att öppna menyn Enhetsinställningar.

Steg 4

Tryck på "Lagring". Din Kindle visar hur mycket utrymme som används och den totala mängden som är tillgänglig, samt en uppdelning av innehållstyper, till exempel Books & News Stand, Ljudböcker, Musik och foton. Videor är sannolikt minnessvin, särskilt HD-filmer och TV-program i full längd. Ljudboksfiler kan också vara stora.

För att ta bort innehåll från din Kindle, tryck på ett objekt du vill ta bort tills en meny visas och tryck sedan på "Ta bort från enhet." För att lagra i molnet, tryck på objektet tills menyn visas och välj "Spara i molnet." Du kan spara utrymme genom att lagra innehåll i molnet. Amazon tillhandahåller gratis, obegränsat molnlagring för innehåll som laddas ner från Amazon och du kan ladda ner det igen när du vill använda en Wi-Fi-anslutning.