Hur man skapar en alarmton för iPhone

Ringsignaler och larm på iPhone använder ljudformatet M4R. Om du redan har en alarmton i ett M4A-format kan du ändra tillägget för att göra det kompatibelt med ditt iPhone-larm. Apples ringsignaler och larm identifieras av operativsystemet på grund av tillägget som används. Att ändra tillägget från M4A till M4R ändrar inte kvaliteten på ringsignalen eller larmet. Dessutom måste du se till att ljudfilen inte överstiger 30 sekunder när du skapar ett larm eftersom endast de första 30 sekunderna är tillgängliga för din telefon eller larmapplikation. För längre larm väljer du en låt från ditt musikbibliotek direkt i larminställningarna på din iPhone.

Skapa ett larm med iPhone-röstmeddelanden

Steg 1

Tryck på "Voice Memos" -appen på din iPhone för att skapa en alarmton genom att spela in ljud.

Steg 2

Tryck på "Spela in" -knappen och börja spela in det ljud du vill ha för din ringsignal. Se till att den inte överstiger 30 sekunder. Tryck på "Stopp" -knappen när inspelningen är klar.

Steg 3

Tryck på ikonen "Högtalare" och tryck på högerpilen bredvid din inspelning. Om du behöver trimma inspelningen, tryck på alternativet "Trim Memo" och använd skjutreglagen för att välja början och slutet av det ljud du vill klippa.

Steg 4

Tryck på "Dela" och välj "E-post" för att skicka ljudfilen till din dator genom att ange en e-postadress och trycka på "Skicka".

Välj inspelningen från ditt e-postmeddelande, högerklicka på bilagan och välj "Spara som" för att spara den på din dator. Ändra tillägget till ".m4r" och klicka på "Spara" -knappen.

Skapa ett larm med GarageBand för Mac

Steg 1

Klicka på "Go" -menyn, välj "Applications" och välj "GarageBand" från listan över applikationer.

Steg 2

Välj alternativet "iPhone Ringtone" och välj alternativet "Loops" för att använda förinspelade ljud, eller välj "Voice" för att spela in ljud. Klicka på "Skapa".

Steg 3

Välj ett ljud från kategorierna i sidofältet till höger och dubbelklicka på ett ljud för att förhandsgranska det. När du hittar ett ljud du gillar drar du det till platsen i ljudtidslinjen där du vill att det ska visas. Fortsätt redigera larmtonen genom att lägga till ta bort eller manipulera din ljudfil. Du kan dra ljudbyte och ändra tecken genom att dubbelklicka på ett ljudutdrag i tidslinjen och välja bland tillgängliga redigeringsalternativ. Spela in live-ljud genom att klicka på "Spela in" -knappen medan du sjunger eller spelar ett instrument.

Klicka på "Dela" och välj "Skicka ringsignal till iTunes" när du är klar med att skapa din ringsignal.

Synkronisera och välj en alarmton på din iPhone

Steg 1

Starta iTunes genom att klicka på Windows "Start" -meny och skriva "iTunes" i sökfältet. På en Mac klickar du på ikonen "iTunes" i Dock.

Steg 2

Dra ljudfilen som du sparat till din dator till iTunes-huvudfönstret.

Steg 3

Klicka på fliken "Toner" och markera kryssrutan "Synkronisera toner". Klicka på "Apply" eller "Sync" för att skicka larmtonen till din iPhone.

Steg 4

Tryck på appen "Clock" på din iPhone och skapa ett larm genom att klicka på "+" -knappen och ställa in tidsalternativen. Tryck på "Spara" för att spara ditt alarm.

Steg 5

Tryck på alternativet "Ljud" i inställningarna för Lägg till alarm och välj din alarmton från listan med ringsignaler. Om du skapade ett larm ändrade du filnamnet till "M4R" -formatet och synkroniserades med iTunes. Larmet visas i din lista med ringsignaler. Alternativt kan du välja "Välj en låt" från avsnittet Låtar och välja en låt från låtarna som är tillgängliga på din iPhone.

Tryck på "Tillbaka" efter förhandsgranskning av ditt alarm och tryck på "Spara" för att ställa in alarmet.