Hur man spelar in en show medan man tittar på en annan med en DirecTV DVR

Det är enkelt att spela in en tv-show medan du tittar på en annan med DirecTV DVR. Det finns ett par sätt att börja spela in en show som du vill se senare. Du kan schemalägga att DVR spelar in den eller så kan du slå på den och trycka på knappen "Spela in". När programmet är inspelat kan du byta kanal och titta på en annan show. I själva verket kan du till och med spela in den show du tittar på samtidigt som DVR spelar in din andra show.

Steg 1

Tryck på "Meny" och sedan "Smart sökning" på fjärrkontrollen. Använd fjärrkontrollen och mata in de första bokstäverna i namnet på programmet du vill spela in tills det visas i sökresultaten. Hitta din show från sökresultaten. Markera den med piltangenterna och tryck på "Välj" -knappen. Från nästa meny kan du trycka på för att spela in showen en gång eller för att spela in hela serien. Tryck på "Klar" när du är klar.

Steg 2

Byt kanal till det program du vill titta på. Medan du tittar på denna show spelar DVR in din andra show. Du kan byta kanal, pausa, spela in ditt nuvarande program eller stänga av mottagaren medan DVR spelar in.

Tryck på "Spela in" -knappen på fjärrkontrollen för att spela in programmet du tittar på. Den här knappen har ett "R" inuti en röd cirkel och "Rec" bredvid den. Återigen kan du välja att spela in showen bara en gång eller spela in hela serien. Tryck på "OK" för att återgå till din show. Ett "R" i en röd cirkel visas bredvid namnet på programmet som spelas in i guiden.