Hur man lägger till låtar i Zune

Zune är Microsofts bärbara ljudenhet som är utformad för att konkurrera med Apples iPod. Zune kan spela musik, videor, bilder, podcasts och spel. Programvaran Zune gör det enkelt att ladda upp dessa typer av media. Med det här programmet kan du ställa in att Zune ska synkroniseras automatiskt med ditt musikbibliotek.

Anslut din Zune till din dator med Zunes USB-kabel. Öppna Zune-programvaran om den inte öppnas automatiskt. Därefter måste du hitta din Zune-musiksamling för att lägga till din enhet.

Hur man lägger till låtar i Zune

Redigera inställningarna för "Samling" för att automatiskt ladda upp låtar till samlingen. Klicka på "Inställningar". Se till att fliken "Programvara" är vald. Klicka sedan på knappen "Lägg till mapp" för musik. Välj den plats där musiken lagras som du automatiskt vill uppdatera till din samling.

Hur man lägger till låtar i Zune

Välj hur Zune ska synkroniseras med din samling. Klicka på fliken "Enhet". I menyn "Synkroniseringsalternativ", se till att kryssrutan "Manuell synkronisering" är avmarkerad. För att automatiskt ladda upp alla musikfiler i din samling, välj "All music" under "Smart sync." För att lägga till enskilda låtar, välj "Musik jag väljer" under smart synk. Klicka på "OK".

musik, klicka, tzune, synkronisera, se till, säker, tzunes, enhet, öppna, välj, zune, smart

För att lägga till låtar manuellt, navigera till den Zune-musik som du vill lägga till. Låtarna är organiserade av artister, genrer, album eller låtar. Klicka på låten och dra den till Zune-ikonen i det nedre vänstra hörnet. Zune börjar automatiskt synkronisera den här låten. Obs! Du kan välja flera låtar genom att hålla ner "Control" -tangenten.

Hur man lägger till låtar i Zune

För att synkronisera låtar med de valda alternativen "Smart sync", se till att låtarna du vill ladda upp finns i rätt mapp. Klicka sedan på Zune-ikonen för att lägga till musik till Zune-enheten. Detta öppnar ett nytt fönster som visar synkroniseringsstatus inklusive hur många objekt som har lagts till, uppdaterats eller raderats. Klicka på "Start Sync" -knappen som finns under Zune-bilden för att ladda upp låtarna. När låtarna har laddats upp vet du nu hur du lägger till låtar i Zune.