Så här aktiverar du den trådlösa assistenten på en HP-bärbar dator (8 steg)

De flesta HP-bärbara datorer idag kan gränssnitt med trådlösa enheter, inklusive din mobiltelefon, router och modem. För att åstadkomma detta måste du först aktivera ditt trådlösa LAN via en beröringskänslig knapp, som finns på HP: s bärbara dator. Till exempel, på HP Pavilion dv7 notebook PC, liknar den här knappen ett blått signalemitterande torn när det tänds, och det upptar den högsta delen av tangentbordspanelen under den bärbara datorskärmen. När ditt trådlösa LAN är aktiverat har du möjlighet att aktivera eller inaktivera enskilda trådlösa enheter för HPs bärbara dator. Denna uppgift utförs av programmet HP Wireless Assistant.

Steg 1

Kontrollera om "Trådlös assistent" redan är aktiverad. Den representeras av en grön signalemitterande tornikon längst ned till höger i systemmeddelandefältet. Om du inte hittar den här ikonen är "Trådlös assistent" inte aktiverad.

Steg 2

Navigera till "Start" -menyn.

Steg 3

Välj menyalternativet "Kontrollpanelen". Detta öppnar ett popup-fönster.

Steg 4

Välj "Mobil dator". Detta uppdaterar fönstret.

Steg 5

Välj "Windows Mobility Center". Detta öppnar ett popup-fönster.

Steg 6

Klicka på den gröna tornet. Detta öppnar programmet "HP Wireless Assistant" i ett popup-fönster.

Steg 7

Klicka på knappen "Egenskaper" längst ner till vänster. Dialogrutan Egenskaper öppnas.

Markera rutan "Ikonen HP Wireless Assistant i meddelandefältet." En grön signalemitterande tornikon visas längst ned till höger i systemaviseringsfältet.