Visa datum för webbläsarsökningar på en Android

Din Androids webbläsare ger en historik över dina sökningar med de senaste webbplatserna som listas först. Denna webbhistorik kan visa varje post i en ny flik för snabb åtkomst. Dina webbläsarappar gör det också möjligt för dig att hantera din logg med alternativet att ta bort denna sökhistorik för din integritet.

Google Chrome

Google Chrome loggar dina sökningar och visar datum och tid på historikskärmen. Chrome-menyknappen nära adressfältet innehåller alternativen Historik. Loggen visar sökningar i omvänd kronologisk ordning, med de senaste sökningarna högst upp och de äldsta sökningarna längst ner. Varje post inkluderar tiden i ett 24-timmarsformat, till exempel 19:00 till 19:00 Knappen "X" i varje fält gör att du kan ta bort den här webbplatsen från historiken. Knappen Rensa webbinformation öppnar checklistan med önskade alternativ, som Rensa webbhistorik och Rensa autofylldata, för att hantera dina loggade sökningar.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox-appen loggar också dina sökningar i omvänd kronologisk ordning. När du håller surfplattan i vågrätt läge, trycker du på rubrikens mörkgrå hörn bredvid den första fliken en sidofält med en "+" -ikon längst ner. Tryck på den här + -ikonen för att visa tre flikar: Toppwebbplatser, bokmärken och historik. Tryck på "Historik" för att visa loggen för dina sökningar. Avsnittsrubriker inkluderar Idag, Igår, 7 dagar sedan och Äldre än 7 dagar. Den här Firefox-historikfliken sorterar inte efter exakt datum eller tid som Google Chrome-appen gör. Om du håller ned en webbplatslänk öppnas popup-fönstret. Välj något av dessa alternativ: "Öppna i ny flik", "Dela", "Ta bort" eller "Lägg till på startskärmen."

Opera Mini

Opera Mini tillhandahåller menyikonen "O" i navigeringsfältet med en rullgardinsmeny som innehåller knappen Historik. Tryck på ikonen "Historik" för att öppna fönstret Historik med den senaste webbplatsen högst upp i listan. Knappen Rensa allt raderar dina webbsökningar.

UC-webbläsare

UC Browser innehåller en menyknapp som visar ikonen Bokmärken / historik på fliken Allmänt. Tryck på "Bokmärken / historik" för att öppna nästa skärm och tryck sedan på fliken "Historik" för att öppna din söklogg. Knappen Hantera på den nedre skärmen filtrerar dina poster. Tryck till exempel på "Hantera" och sedan på "Efter datum" på menyn. Dina sökningar visas i sektioner för idag, igår och två dagar sedan. Rensa-knappen raderar din webbhistorik.